Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokemon GO

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Temat odnośnie tego całego hype na tą gierkę. Sam ją pobrałem i zobaczyłem o co chodzi ale po ogólny rozeznaniu wywaliłem ten szajs. Gierka przebije minecraft i csgo? Ja jestem za bo może wkońcu będzie można grać z normalnymi ludźmi a nie cyka blyat, skiny drogie a skill isamu itp.

Czekam na pierwszą śmierć spowodowaną przez tą grę.

Opublikowano

Kilku przez tą grę napadli, 1 osoba chyba umarła, a kilka-kilkanaście miały już jakis mniej lub bardziej powazny wypadek, czekac za dlugo nie trzeba bylo.

Opublikowano

wypadek może być spowodowany przez nieuwagę, nei przez gre, chyba że uważasz że to broń :>

poza tym jest dział od pokemonów, tam powinieneś napisać

a gierka niech se przebija, zawsze jakieś wariant na wyjście z domu :D

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Takie pokemony, to zawsze jakaś alternatywa dla wyjścia z domu. Codziennie widzę, jak dzieciaki jadą na rowerze, a w łapce trzymają telefon. Gorzej, jeżeli spowodują wypadek przez swoją nieumyślność.

Opublikowano

Ktoś racjonalny gra w takie gry?

Wiesz jak ktoś głupio leci za modą i gra w co popadnie to napewno. Już widzę konta na sprzedaż na allegro z pokemonami albo płacz bo burza i deszcz jest. Moda minie jak zacznie pizgać jesienią i w zime.

Opublikowano

To mało wiesz bo już to można robić bez problemu używając fake GPS, można szukać na całym świecie 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

To mało wiesz bo już to można robić bez problemu używając fake GPS, można szukać na całym świecie 

Mając włączone pozorowanie położenia gra nie działa, więc wcale nie tak bez problemu.

Każdy kto lubi integracje z innymi ludźmi. Kto racjonalny w ogóle gra w gry? Kto racjonalny w ogóle robi coś dla swojej przyjemności? WTF wojciech.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Mając włączone pozorowanie położenia gra nie działa, więc wcale nie tak bez problemu.

Każdy kto lubi integracje z innymi ludźmi. Kto racjonalny w ogóle gra w gry? Kto racjonalny w ogóle robi coś dla swojej przyjemności? WTF wojciech.

Przepraszam bardzo, chodzenie po mieście i robienie z siebie idioty nazywasz zachowaniem racjonalnym? Może sprawia planktonowi to przyjemność ale z racjonalnością i konstruktywnością umysłową nie za wiele ma to wspólnego. 

Deus vult

Opublikowano

"Gdyby powiedzieć ludziom, że mózg to aplikacja, może zaczęliby go używać." 

Przeraża mnie brak rozeznania w otoczeniu, gdy się człowiek skupia na pokemonie. Nie grałam, widziałam na yt jak to wygląda, bez rewelacji. Jedynie, co mi się podoba to, że trzeba się ruszyć/wyjść i szukać. Może znajdzie się ciekawe miejsce, itd. Ale trzeba być ostrożnym, bo już widać skutki nieuwagi... :f

Opublikowano

Jakby mi ktoś powiedział miesiąc temu że Portugalia wygra Euro a ludzie będą latać z telefonami i szukać Pokomenów. To bym go zawiózł do psychiatryka... A tu proszę.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Przepraszam bardzo, chodzenie po mieście i robienie z siebie idioty nazywasz zachowaniem racjonalnym? Może sprawia planktonowi to przyjemność ale z racjonalnością i konstruktywnością umysłową nie za wiele ma to wspólnego. 

Bo spędzanie wolnego czasu i rozrywka musi być intelektualna. Faktycznie, przekonywanie ludzi w internecie do Korwina jest bardziej racjonalne. Przepraszam.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem, nie napisałem POZOROWANIE POŁOŻENIA GPS.

Bez problemu można robić to z zewnętrznym odbiornikiem GPS podpiętym do telefonu czy do kompa i współpracującym z telefonem ( BT, USB, NFC ) . Można wpisać sobie dowolne koordynat geograficzne i wysłać do telefonu jako dane z GPS. Wspaniale działa na telefonach bez GPS ale ciężko ostatnio taki znaleźć, w odróżnieniu do tabletów.  

Normalna gra nie działa na tablecie bez GPS, z fake GPS działa bez problemu i przy odrobinie wysiłku można siedzieć w domu i być wszędzie w grze na całym świecie. 

p.s. Wyjść z domu, dobre... dziś widziałem jak dwie dziewczynki z 10-12 lat naparzały się w parku bo jedna drugiej przeszkadzała w zdobyciu pokemona,

To chora gra jak na razie matołów coraz więcej latających za pokemonami w wieku od przedszkolaka do dorosłego którzy jak dzieciaki robią to samo. 

Wynik  statystyk dla ciekawych , nałapali w 20 osób ok 40 pokemonów i innych zdechlaków czy czegokolwiek tam w grze użyli w 2 h. ;)

Tak przy okazji, mieli konkurs kto więcej złapie, a wygraną było, masakra nie zgadniecie : bilety na koncert Justina Biebera... 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Ehh, jak ja nie lubię takich ludzi. Robienie z siebie idioty to właśnie pisanie takich postów, jakie ty napisałeś w tym temacie. Przestań uważać się za lepszego od kogolowiek, bo nie jesteś i z obecnym podejściem do świata nigdy nie będziesz.

Nie będzie pierwszej śmierci spowodowanej przez tę grę. Będzie (lub już była) spowodowana przez ludzką nieuwagę, lekkomyślność i brak wyobraźni. Nie wiń narzędzia, wiń użytkownika. Sam osobiście lubię w to grać i daje mi powody by wyjść, spacerować i zwiedzać okolicę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...