Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o napisanie bardzo prostego pluginu.

POLIPOT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Chciałbym poprosić jakiegoś programistę o napisanie pluginu na kartki które będą dawać range i kita. więc tak...

Kartka o nazwie: Vip na 7 dni! i z lore: Kliknij prawym a dostaniesz rangę vip na 7 dni!. Ma dawać oczywiście vipa na 7 dni...

A kartka o nazwie: Kit vip! i z lore: Kliknij prawym a dostaniesz kit vipa!

Kolory mają być zachowane czyli nazwa złota a lore żółte.

Za wykonany plugin mogę dać like gdyż nic więcej nie mogę zaoferować :(.

Dzięki!

Opublikowano

;-;

,,Co to jest MySQL?

MySQL to najpopularniejszy system do zarządzania relacyjnymi bazami danych. Użytkownicy MySQL podkreślają, iż charakteryzuje się on dużą elastycznością, prędkością i prostotą obsługi. 

Połączenie możliwości języka skryptowego PHP i baz danych MySQL, pozwala na budowanie zaawansowanych witryn WWW, np. sklepów internetowych. 

Na serwerze Active Mini możesz utworzyć do 25 baz danych. Na serwerach Active Biznes, Active Pro i Active Max możesz utworzyć dowolną liczbę baz danych.

,,

Opublikowano

@Koczak Nie mówie o mysql... Chodziło mi o plugin który napisał kolega wyżej. Wyskakują mi jakieś inne pluginy które nie mają z tym co ja chce nic wspólnego...

Opublikowano

@up Miał być Requirements -_-... Nie musisz takimi wielkimi literami mi tłumaczyć takich prostych rzeczy... Ten plugin widziałem wcześniej i mi niestety nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...