Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Migracja konta do Nexon Global

kristy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co robię nie tak ??? czemu nie mogę przenieść konta ??? wpisuję swoje dane a wyskakuje  bł

Opublikowano

Mozesz podac zdjecie tego bledu?

Bledow moze byc wiele, wiec ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Drogi Bazantif1,

Coś więcej o migracji kont od zespołu WarRock:

Nexon Europe będzie korzystać z globalnej platformy, by zapewnić ci dostęp do różnych gier Nexon. Obecny system kont użytkowników i program startowy Nexon Launcher korzystać będą z jednej platformy na całym świecie.
Format twojego identyfikatora logowania ulegnie zmianie - zamiast podawać nazwę użytkownika, od teraz wymagane będzie wpisanie adresu e-mail. Bezpośrednio po ukończeniu migracji kont na globalną platformę będziesz mógł zalogować się przy użyciu swojego adresu e-mail. Po przenosinach, gry uruchamiane będą przez globalny program startowy Nexon Launcher - poszczególne tytuły będą przenoszone na nową platformę w określonej kolejności. ~ FORUM nexoneu

Trzeba migrować konta. Może troszeczkę wymagają od nas, ale to jest specjalnie dla nas, by ułatwić rozgrywkę. :)

Opublikowano

Czyli co mam zrobić? Próbuję się logować do WR i piszę,że podaje złe dane, choć są na pewno dobre. Czyli przenieśli mi konto czy nie?

A i przed migracją kont normalnie się logowałem bez problemu.

Opublikowano

Drogi Bazantinf1,

Wejdź na stronę: http://www.nexoneu.com/pl . Zaloguj się normalnie. Po zalogowaniu powinno Ci wyskoczyć takie okienko, w którym pisze o migracji konta. Chyba wybierasz czy się zgadzasz czy nie i Ci automatycznie przenosi konto. To chyba raczej tyle, ale chyba coś jest. Może i jest, ale są to formalności, z którymi sobie z pewnością poradzisz. :)

A gdzie się logujesz? Do gry czy na forum nexona?

Opublikowano

Uzywasz loginu czy maila? Teraz do zalogowania trzeba uzywac tylko i wylacznie maila.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Musisz Bazantinf próbować. Na pewno w końcu dojdziesz. Ja nie znam Twojego emaila ani hasła, tym bardziej bym nie pomógł. Musisz sam sobie radzić.

Jeżeli już migrowałeś konto to teraz logujesz się emailem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...