Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DH - co mogę ulepszyć?

Synek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno warto zmienić klejnoty w amulecie i pierścieniach na Zmorę Potężnych, Gogok Szybkości/Żołądek Ognistej Dzikobestii (jeśli nie jesteś wystarczająco tanky), Stymulator Bólu i w hełmie na Diament. Dobrze byłoby zmienić także moce w Kostce Kanaiego:

Wydziobane Oko (z tego co wyczytałem nie zadaje żadnych dodatkowych DMG) na Świt który zmniejsza czas odnowienia Zemsty o 65%

Haori Saar Matów na Żarową Tunikę który zmniejsza koszty zasobów wszystkich umiejętności opartych na żywiole ognia o 30% (polecam zmienić Odskok z runą Przewrót na runę Szlak Popiołów).

Warto również zmienić Custeriańskie Ochraniacze na Karwasze Nemezis które przywołują czempiona po użyciu kapliczki (można szybciej kończyć szczeliny).

Możesz również sprawdzić mojego DH: http://eu.battle.net/d3/pl/profile/Hassamn-2767/hero/76831363 robię nią tylko głębokie szczeliny 50 ale to dlatego że nie mam Starożytnych przedmiotów.

Opublikowano

F5

Dla sprecyzowania - chciałbym wzbić się na poziom do zrobienia chociażby szczeliny 70. Obecnie daję radę na 55.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

F5

Ktoś żyje w tym dziale? :/

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

F5

Dla sprecyzowania - chciałbym wzbić się na poziom do zrobienia chociażby szczeliny 70. Obecnie daję radę na 55.

Jeśli chcesz używać tego buildu powinieneś zwiększyć zręczność i dyscyplinę a jeśli chcesz robić dużo wyższe szczeliny zmień build na taki który pokazuje się w tablicy wyników.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...