Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sinusbot jakość dźwięku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zainstalowałem dzisiaj Sinusbota wszystko ładnie lecz gdy BOT już się zaloguje na serwer jego jakość dźwięku jest słaba w ustawieniach kanału dałem profil Music.

Sorry dopiero teraz zauważyłem że w złym dziale dałem post...

Opublikowano

Zrobiłem tak

Jesli dalej masz problem zrób tak.

Q4N4ary.png

Bananek dobrze sie czujesz? xD napisał Ci że już tak zrobił :D

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Czy Sinusa masz postawionego na swojej maszynie czy go wykupiłeś?

Takie informacje są niezbędne do udzielenia pomocy.

Opublikowano

Żeby udzielić Ci pomocy podaj nam jaka to wersja sinusa, adres TS czy coś żebysmy mogli posłuchać w czym dokładnie problem, ewentualnie logi.

Trochę wyobrazni bo jak po jednym zdaniu że coś nie działa mamy Ci stwierdzić przyczyne?

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Żeby udzielić Ci pomocy podaj nam jaka to wersja sinusa, adres TS czy coś żebysmy mogli posłuchać w czym dokładnie problem, ewentualnie logi.

Trochę wyobrazni bo jak po jednym zdaniu że coś nie działa mamy Ci stwierdzić przyczyne?

Wersja Sinusbota to 0.9.12.2 postawiony na moim serwerze tam gdzie mam serwer tsa. Ip serwera to 89.40.127.66. Dzisiaj jak wszedłem to nawet gra dobrze ale czasami się włączy mu coś i gra lipnie tak na zmiane.

Opublikowano

Ahh.. te marne pytania.

Jessie czy Wheezy? Jaka lokalizacja maszyny? Jaki hosting? Z którego poradnika korzystałeś?

Opublikowano

Ahh.. te marne pytania.

Jessie czy Wheezy? Jaka lokalizacja maszyny? Jaki hosting? Z którego poradnika korzystałeś?

Podałem to o co mnie pytali gdybym wiedział że ma to jakąś zależność to bym to podał. Trochę wyrozumiałości do drugiej osoby. Już sobie poradziłem. Dzięki Pantoflarzek za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...