Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DDos przy stawianiu bloku na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem jakieś debilskie dziecko wali mi ddosy na serwer takie że chyba gdy położy jakis blok to zaczyna w chu**j lagować serwer po jakimś czasie sie wyłancza prosze o pomoc jak to można zablokowac bo wiem że to jakis program na to jest ehh.

Opublikowano

Co ?! :) W jaki sposób może ddosować serwer blokiem ? Może znalazł buga ? Zobacz co dokładniej robi gdy serwer laguje i sprawdź czy Ci też tak będzie się robiło.

Opublikowano

A może masz jakiś plugin, który laguje serwer po postawieniu bloku? Nie masz wgranych żadnych dziwnych pluginów? Najlepiej jak byś podał listę pluginów.

Jakubson

Opublikowano

mam podstawowe pluginy wiec napewno nie od pluginu chodzi bo kiedys mój kolega miał podobne cos ze odpalał jakis program wpisywał ip serwera chyba i stawiał jakis blok i zaczynało lagowac serwer nwm co to dokłądnie jest ale widze że nie dam rady tego ogarnoc.

Opublikowano

@up i wszyscy debile za przeproszeniem na górze proszę wyjść.

To pewnie ten crasher co kiedyś latał po leakforumsach. To jest błąd w silnikach na wersję 1.7.

Jedyne co może ci pomóc, to zmiana wersji na nowszą lub samoistna naprawa silnika. 

Sam kiedyś tak crashowałem ludziom serwery, niech się kiedyś nauczą że aktualizuje się software.

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Rozwiązaniem jest instalacja sinika PaperSpigot :v

Wywalają Ci serwer exploitem, który w PaperSpigocie jest naprawiony.

Opublikowano

Chyba nie znasz pojęcia słowa "ddos".

————

Zainstaluj łatke od Otka.

Sam kiedyś tak crashowałem ludziom serwery, niech się kiedyś nauczą że aktualizuje się software.

Crashowałem xmume do tego stopnia, że zamkneli serwer bo nie umieli tego naprawić. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...