Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Gordonem

RudiFix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem zarejestrowany na gordonsys mam jednego posta i mam konto od 3 dni

Mój problem jest taki

Ściągnąłem loadera

wpisuje id i hasło wciskam -----> validate I na dole Pokazuje mi się State: Authorized -------> Potem wciskam Inject i pojawia mi się State: Searching for Engine.exe --------> włączam combat arms i wyskakuje mi State: Injected Failed potem gordon się wyłącza a w lewym górnym rogu cpmbata nie ma napisu gordon 1.2.8

mógł by mi ktoś powiedzieć dlaczego nie działa lub co robię źle

Sory że zakładam nowy temat ale mój problem jest nieco inny niż innych. A więc tak

Opublikowano

Jestem zarejestrowany na gordonsys mam jednego posta i mam konto od 3 dni

Mój problem jest taki

Ściągnąłem loadera

wpisuje id i hasło wciskam -----> validate I na dole Pokazuje mi się State: Authorized -------> Potem wciskam Inject i pojawia mi się State: Searching for Engine.exe --------> włączam combat arms i wyskakuje mi State: Injected Failed potem gordon się wyłącza a w lewym górnym rogu cpmbata nie ma napisu gordon 1.2.8

mógł by mi ktoś powiedzieć dlaczego nie działa lub co robię źle

Sory że zakładam nowy temat ale mój problem jest nieco inny niż innych.

Opublikowano

report za double posta mi tez już nie działa

Skoro raport to byś pokazał gdzie jest podobny temat z tym samym problemem co ja mam

Opublikowano

Po pierwsze to nie musiałeś robić nowego tematu, tylko napisać w temacie Gordon problem i podać swój problem. Po drugie to zrobiłeś duble posta, czyli spamujesz.

29334.jpg

24026.png

31582.png

Pomogłem Daj +

Opublikowano

po 1 tam jest taki bałagan każdy pisze co innego i weź coś tam napisz i doczekaj się odpowiedzi po 2 to we wszystkich tematach piszą że im się to wyłącza po 1 sekundzie a mi się w ogóle nie włącza [ale mniejsza o to]

czyli hack po prostu nie działa? jak ktoś wie to niech napisze z jakiego powodu

Opublikowano

macie jeszcze do update czas na uzywanie gordona... trzeba potrafic go dobrze uruchomic :D

a wiec tak...

1 dajemy danei o volidate... wlaczamy w tym momencie ca, czekamy az sie hs zaladuje do konca... jak okienko znika szybko dajemy inject.... i powinno dzialac jeszcze ;)

pomoglem? daj + ;0

Opublikowano

nie próbowałem twojej metody ponieważ ściągnąłem gsysloader i teraz mam znowu problem że hack działa na wszystkich trybach gry tylko nie na firetime

wywala mnie w oknie ładowania mapy

dodam ze jakies 30 minut teamu działo tylko żę wrzuciłem moda z knifem moze to ma jakis zwiazek