Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usuwanie numeru steam

Nugat`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, tu chodzi glownie o konto prime dlatego pisze w dziale csgo.

Napisalem do supportu zeby mi usuneli numer bo zgubilem telefon, gosciu kazal mi dac screena z psc no to mu dalem.. napisal ze nie dalem mu dowodow i mam mu dac jakis cdkey, ktorego tez nie mam. Co mam zrobic zeby ten pajac mi to szybko usunal? Odpisuje po 24h i zanim mi to zrobi to skoncze w to grac... Plz o pomoc, jaki cdkey mam mu dac i skad to wziac skoro na mailu nic nie mam? Gosciu mi napisze znowu zebym mu to dal, skoro mu napislem ze nie mam zadnego cdkeya? Jak tak to co mam zrobic? Konto prime jest dla mnie wazne, nie mam za duzo farta i smurfa to co drugi mecz lapiemy. Za kluczowe odpowiedzi ladnie wynagrodze ;)

Opublikowano

Podajesz 1 meila (maila na ktore bylo konto zalogowane) i np dowody zakupow z maila jakies pamietne chwile na koncie ss z np z mmow itp

Jesli nic takiego nie masz to jestes zlodziejaszkiem:)

Opublikowano

@PFFP

A jak dam screena jakiegos z transakcji ze sprzedaje skrzynke na rynku steam to przyjmie, myslisz? Dowodow zakupow nie mam, tylko cs a maila zmienialem bo mialem wlam. Wszystko mam na telefonie polaczone od stycznia wiec jakby dalo to sie jakos udowodnic no to juz z gorki, ale jak? Moge mu maila podac tego co teraz mam.

Opublikowano

Masz zapisany kod R- który był podawany Tobie przy wprowadzaniu zabezpieczeń mobilnych? Może on Ci bardzo pomóc w tej sytuacji.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Tak ten. Podając wszystkie możliwe dowody na to że konto jest Twoja uwzględnij ten kod.

Cs'a kupowałeś jako konto, gift czy steam key?

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

@Remzoo

Kupowalem przez PSC na steamie, dalem kolesiowi screena z psc, gdzie widac date i wszystko kiedy to kupione a on mi odwalil ze nie wystarcza mu to, pewnie dla tego ze po polsku :P

No to mam mu napisac maila, ten kod i cos jeszcze?

Opublikowano

Tak, dodaj maila na które pierwotnie było założone konto oraz ten kod.

Jeśli nie podziała to spróbuj napisać kolejnego ticketa aby skontaktować się z innym pracownikiem bądź napisz po angielsku.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Ja pisze po angielsku, dlatego pewnie jest problem z tym screenem z mypsc. Konto zakladalem 2 lata temu, nie jestem do konca pewny co do pierwotnego maila, bo ostatnio zmienialem ze wzgledu na probe wlamu i wyludzenia usuniecia tokena przez rzekomego "Valve helpera" - ale to moze kiedys opisze w innym temacie. Zaryzykuje i wpisze poprzedni mail, mam nadzieje ze to chociaz troche pomoze w usunieciu tego numeru. Dzieki wielkie, odezwe sie moze jak mi ten pracownik supportu odpisze. Sorki za slownictwo ale jestem oburzony, skoro pracownik valve to niech sobie sprawdzi adresy ip czy cos. Dzieki za odpowiedzi!

Opublikowano

Dobra, biore na bary ten double post/odswiezenie przed 24h czy tam iles, zbyt wazne to dla mnie..

@Remzoo @PFFP

Gosciu mi napisal ze dalej to nie wystarcza, szlag mnie trafia.. Kazal mi podac ten numer stary, ten support caly jest taki tepy?? Napisalem ze zgubilem a ten chce numer sprzed dwoch lat, czy tam ilus..

Opublikowano

Dobra, problem rozwiazany. Napisalem tak jakby nowy ticket w tym starym, inny pracownik od razu usunal mi ten numer. Dzieki wielkie za pomoc kumple ;)

/cls

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...