Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokemon Go z Google VR?

Argin™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o takim rozwiązaniu? Pokemong Go z googlami wirtualnej rzeczywistości? Dla mnie to by było coś mega, ale wiadomo więcej wypadków, bo przecież ludzie chodzili by z googlami po ulicach itd, ale jeśli byłoby wszystko dobrze zaplanowane czemu nie? Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

Opublikowano

Jakoś mi się odwiduje chodzenie z goglami wiekszymi od cegły na głowie i to jeszcze w środku miasta xD

No wiesz, ale ja tylko pytam ;d. Ciekawie by to wyglądało haha xD

Opublikowano

Jakoś mi się odwiduje chodzenie z goglami wiekszymi od cegły na głowie i to jeszcze w środku miasta xD

nie ma takiej opcji nawet, była by masa wypadków.

Opublikowano

nie ma takiej opcji nawet, była by masa wypadków.

Zdaję sobie z tego sprawę, lecz mogłaby powstać osobna wersja tej gry, że przemieszczamy się tylko po określonym terenie.

Opublikowano

Bez sensu , masa wypadków by była jeszcze więcej niż teraz , po za tym wyglądało by się nie skończonego idiotę.

Takie coś nie ma prawa bytu , bynajmniej jak na razie,

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...