Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug buga pogadania.

Azteca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja się pytam GDZIE KU4WA BYLI CI WIELCY BETA TESTERZY I TEN WYSZCZEKANY NA GOŚCIU Z BETA NA "E". CO ONI KU4WA ROBILI PRZEZ TEN CAŁY CZAS. 

Pisaliście że serwer wystartuje bez bugów, ( walić już te 2 mies opóźnienia ).

Zrobiliście gówno a nie serwer, dzieciak który ma 14 lat zrobi lepsze pliki niż Wy zrobiliście przez te półtora roku.

Bug lvl który niby wczoraj już był naprawiony. 

Bugi w misjach

Bugi bo znikają przedmioty

Bug dmg

Bug z sura

Rozumiem Makin że liczysz hajs z is-a bo durnota tyle naładowała że ja pierdziele. 

CO WYŚCIE KUŹWA ROBILI TYLE CZASU?

DRZEWA DO ÓJA ROBILI I DODAWALI NA SERWER?

Na uj wgl był Wam ten czas potrzebny "dajcie nam czas" 

wiedziałam że tak wyjdzie, a ludzie jak naiwni czekają za tymi "poprawkami" co dziennie praktycznie aktualizacja z której gówno wynika.

zrobiliście z siebie kompletne pośmiewisko :)

Zamknijcie to gówno raz na zawsze, albo porządnie odbugujcie, bo nie po to ludzie czekali jak przekładaliście bo miało być bez bugów aby teraz znów czekać czy też robić ich w uja..

Kasa, kasą ,- ale przesadziliście z tym "Serwer wystartuje bez bugów"

Rozumiem że za to co napisałam mam liczyć na całkowite usunięcie tematu ( jak usuwacie statusy ), bana bądź zamknięcia tematu bez wyjaśnienia, bo jak przychodzi co do czego to chowacie głowę w piasek jak struś :)

Bo przychodzi co do czego to już nie jesteście tacy wyszczekani, mądrzy jesteście tylko do czasu a potem do potraficie zrobić

Panel administratora -> acp -> użytkownicy ->xxx -> zbanuj 

4661.gif

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Antaris-Antaris obrócił to forum w jeszcze większe gówno, ludzie którzy pracowali przy projekcie nagle są wysyłani na natychmiastową emeryturę jak Siurelitte XDD

Z resztą, ona sama mówiła na pewnym filmiku że goście zamiast robić coś w kierunku poprawy servera, grają sobie w CS'a, co jest śmieszne samo w sobie :D

@Edit

Wrzucam jeszcze raz komiks opisujący sytuację na serverze, z dnia na dzień coraz bardziej on pasuje :D

f0825e41aac6bd37gen.jpg

giphy.gif

Opublikowano

ten serwer to dno i wodorosty.

Takiego gówna to nawet nie widziałem na hamachi.

Forum zaczyna być jak partia komunistyczna cymbały z teamu robią co chcą i tuszują to co złe o tym gównie.

Opublikowano

Un** jak masz okres, to nie wchodz na forum.

Jesteś taki szybki jak pen-dolino, dopiero teraz się skapowałeś ? ^^ @Przegryw ja tam wiem że Ty za tymi ;x w ognień skoczysz :D

4661.gif

Opublikowano

Jesteś taki szybki jak pen-dolino, dopiero teraz się skapowałeś ? ^^ @Przegryw ja tam wiem że Ty za tymi ;x w ognień skoczysz :D

Przeciez wiem, ze to ty od poczatku :v Skocze za nimi w ogien, buty wypastuje, pupe podetre itd.

/Dobra mina do zlej gry najwazniejsza

Opublikowano

Zgodzę się z tym, że serwer źle wpływa na forum co do reszty nie wypowiem się. Antaris powinien mieć oddzielne forum, bo teraz mpc żyje antarisem nie samym sobą.

Opublikowano

Przeciez wiem, ze to ty od poczatku :v Skocze za nimi w ogien, buty wypastuje, pupe podetre itd.

/Dobra mina do zlej gry najwazniejsza

Widać ^^

56643c0b16caa.jpg

4661.gif

Opublikowano

Nwm jaki jest sens robienia kolejnych tematów? Gówniaris upada,,, zostało więcej sklepów niż graczy i jest tylko kwestia czasu aż zobaczymy zapowiedzi reworka.

Opublikowano

50 poziom i nudzi mi się już na serwerze :) więc za jakiś czas może zniknę jeśli nie będzie czegoś ciekawego :/.... Tak samo eventów miała być masa w weekend ten co był a co było nędzne raty, które na ten moment nie były mi potrzebne bo nie expie :) Tak samo jakiś event z dupy wzięty szukaj Srajema szkoda mi czasu na taki gówniany event bo wiem że go i tak nie znajdę był ostatni mecz euro po c**j dać drop piłek nic najlepiej nie dawać a było " Będzie dużo eventów i niespodzianek " :)

Ps. Nie czepiać się że piszę drop szkat itd bo był jakiś czas temu blaski... mają mnóstwo możliwości szkat aby dropiły jakieś z unikalnym dropem a nie nonstop ten sam drop co można wydropić na dungach czy wyłowić dłonie kryta i c**j tyle z dropu :(.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Nwm jaki jest sens robienia kolejnych tematów? Gówniaris upada,,, zostało więcej sklepów niż graczy i jest tylko kwestia czasu aż zobaczymy zapowiedzi reworka.

Taki temat zresztą i tak pewnie szybko zniknie.

Opublikowano

Zaczną się za parę minut/godzin dziać rzeczy z paranormal activity

4661.gif

Opublikowano

Kazdy popelnia bledy, nie kazdy je naprawia. Jak widac, administracja stara sie, by serwer szedl w dobrym kierunku. Wiadomo. Zawsze latwiej opluc i zostawic niz okazac troche zrozumienia.

.Mareipop

Opublikowano

Straszne rzeczy :O

Bugi powinny być jak najszybciej naprawione, bo w końcu serwer upadnie.

Opublikowano

Ale po co to naprawiać skoro można skiny na GO klepać ^^ serwer poczeka aż się wyludni a CS GO nie może czekać ! :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Ale po co to naprawiać skoro można skiny na GO klepać ^^ serwer poczeka aż się wyludni a CS GO nie może czekać ! :).

O czym zaś nie wiem xD? Jakie skiny i cs Go ? Możesz mnie wtajemniczyć :p?

Opublikowano

Wymieniłeś tylko kilka bugów w pierszym poście :D

Gdzie bug z razadorkiem ?:D

Gdzie bugi z biologiem i kolekcjonerem ?

Gdzie bugi z eq  że się ulepszać nie dało ?:D

i Cała masa innych

Oni c***a zrobili w ten rok 

tutaj nic na starcie nie było gotowe wszystko dodają na bieżąco popaprańce :)

I najlepsze że podpisali to Nowa Jakość metin2 i zeszmacili MPC Forum

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=hnTtrvaIwOk

Opublikowano

Administracja administracją ale kurde beta testerzy oni tylko 1 lvl patrzeli jak wejść do gry i grać bo nic więcej nie lukali ;) Bo porządnie zorganizowana beta wykryła by większą ilość bugów a zakładam że od jakiegoś +60-70 lvl-a zaczyna się masa bugów więc zakładam że Beciaki giewno zrobili ^^.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Dzięki za film teraz rozumiem :)

Administracja administracją ale kurde beta testerzy oni tylko 1 lvl patrzeli jak wejść do gry i grać bo nic więcej nie lukali ;) Bo porządnie zorganizowana beta wykryła by większą ilość bugów a zakładam że od jakiegoś +60-70 lvl-a zaczyna się masa bugów więc zakładam że Beciaki giewno zrobili %5E%5E.png.
Jak się robi betę to bierze się przypuśćmy 100 osób i te osoby mają testować swój przedział levelowy, czyli np. 10 osób level 1-30lvl itd. czyli podzieleni :) Tak powinno być wg. mnie.
Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=hnTtrvaIwOk

Ten filmik zagiął wszystko, Siuraletty nie trawię od początku serwera ze względu na to że śmiała się na TS jak pojebana, ale jeśli mówi prawdę to Ci admini nie mają żadnego polotu XDD

giphy.gif

Opublikowano

Ten filmik zagiął wszystko, Siuraletty nie trawię od początku serwera ze względu na to że śmiała się na TS jak pojebana, ale jeśli mówi prawdę to Ci admini nie mają żadnego polotu XDD

No jeśli to jest prawda to owszem, zgodzę się z Tobą.

Opublikowano

Administracja administracją ale kurde beta testerzy oni tylko 1 lvl patrzeli jak wejść do gry i grać bo nic więcej nie lukali ;) Bo porządnie zorganizowana beta wykryła by większą ilość bugów a zakładam że od jakiegoś +60-70 lvl-a zaczyna się masa bugów więc zakładam że Beciaki giewno zrobili ^^.

"Beta testerzy" mieli możliwość wbicia chyba max 50 lvl'a :D, więc masa rzeczy została pominięta. Z tego co wiem najwyższy wbity poziom na tzw. "becie" to 37 :v. Oni chyba tylko sprawdzali czy na psach nie idzie wbić zbyt wysokiego poziomu :D

Opublikowano

"Beta testerzy" mieli możliwość wbicia chyba max 50 lvl'a :D, więc masa rzeczy została pominięta. Z tego co wiem najwyższy wbity poziom na tzw. "becie" to 37 :v. Oni chyba tylko sprawdzali czy na psach nie idzie wbić zbyt wysokiego poziomu :D

Hehehe, no to z*********e zbalansowali początek gry, przecież 30 lv się wbijało ruski rok XDD (Oczywiście bez IS'u).

Za to w V1 w godzinę da radę bez IS'u wbić ponad 10 lv, jeszcze odpalić poty, pierścienie... BALANS NICZYM RITO GAMES KAPPA

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...