Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kupnem waluty

RLBovver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Postanowiłem się tutaj odezwać, ze względu na fajną społeczność, którą tworzycie. Nie wiem czy trafiłem w dobry dział, lecz kierowałem się podobnymi tematami, które już w nim widnieją. Mam pewien problem z kupnem waluty, nigdy wcześniej nic takiego nie występowało. Zrobiłem sobie przerwę od gry jakoś w sezonie zimowym, teraz są wakacje, mam więcej czasu więc postanowiłem pobrać na nowo Neverwinter i zagrać. Gdy chciałem dokonać zakupu ZEN, moim oczom na stronie arc ukazał się taki komunikat:"Zanim będziesz mógł dokonać zakupu, musisz wykonać wszystkie zadania w Czarnystawie." Następnie patrząc na button zakupu ZEN w grze widzę coś takiego:"Nie możesz kupić ZEN póki postać z twojego konta nie ukończy misji fabularnych w Czarnystawie." To samo wyświetla się w kliencie Arc. Czy ktoś miał podobny problem? Sprawdzałem dokładnie, nie mam do wykonania żadnych misji w Czarnystawie, posiadam jedną postać 62 lvl i wciąż nie rozumiem w czym rzecz. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź icon12.gif

Opublikowano

Z tego co widzę to inni też mają z tym problem. Pytanie czy aby na pewno ukończyłeś questy w czarnystawie? U NPC niekoniecznie musi być znak zapytania/wykrzyknik aby zrobić zadanie.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...