Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GPS Signal Not Found

tomxgaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro próbowałeś wszystkiego to nic nie zadziała :v A tak na poważnie to rozpisz dokładniej swój problem.

-Może zapomniałeś włączyć lokalizacji? Jeżeli lokalizacja jest włączona spróbuj wykonać następującą operacje:  Urządzenie-> Opcje programistyczne -> Pozorowanie lokalizacji

I odznacz tą opcje ( o ile jest włączona).

-Sprawdzałeś połączenie z internetem? Na pewno jest wszystko w porządku?

6166814701688271294256.png

Opublikowano

Skoro próbowałeś wszystkiego to nic nie zadziała :v A tak na poważnie to rozpisz dokładniej swój problem.

-Może zapomniałeś włączyć lokalizacji? Jeżeli lokalizacja jest włączona spróbuj wykonać następującą operacje:  Urządzenie-> Opcje programistyczne -> Pozorowanie lokalizacji

I odznacz tą opcje ( o ile jest włączona).

-Sprawdzałeś połączenie z internetem? Na pewno jest wszystko w porządku?

Pozorowanie lokalizacji jest wyłączone a internet też mam dobry i lokalizacje ciagle mam włączoną

Opublikowano

Nie jest za słaby miałem to samo , wszystko mam w temacie ale c**j :

- Aktualizacja Usług Google

- Aktualizacja Mapy Goole o wgl pobranie jej

- "Może zapomniałeś włączyć lokalizacji? Jeżeli lokalizacja jest włączona spróbuj wykonać następującą operacje:  Urządzenie-> Opcje programistyczne -> Pozorowanie lokalizacji

I odznacz tą opcje ( o ile jest włączona)."

sygna.png

Opublikowano

Nie jest za słaby miałem to samo , wszystko mam w temacie ale c**j :

- Aktualizacja Usług Google

- Aktualizacja Mapy Goole o wgl pobranie jej

- "Może zapomniałeś włączyć lokalizacji? Jeżeli lokalizacja jest włączona spróbuj wykonać następującą operacje:  Urządzenie-> Opcje programistyczne -> Pozorowanie lokalizacji

I odznacz tą opcje ( o ile jest włączona)."

Myślisz że tego nie robiłem ??? Nic nie pomogło :(

Mam identyczny telefon i identyczny problem. Zmieniałem różne ustawienia gps i nic się nie zmienia :(

Próbowałem też na tablecie (taki z średniej połki i też nic)

Opublikowano

Jednak aktualizacja Map Google i Usług Google pomogła.

Mógłbyś napisać co dokładnie zaktualizowałeś ? ewentualnie co pobrałeś, mam ten sam problem, ale inny telefon.

Opublikowano

Ja miałem podobny problem okazało się że wina oprogramowania miałem modyfikowane dosłownie CM wgrałem oryginał i wszystko działa elegancko :-)

Ja mam cm 12.1 I nie działa ale na tablecie z orginalnym systemem jest to samo 

Opublikowano

Wejdź w ustawienia GPS i ustaw na "Bardzo dokładne" czy coś w tym stylu

Nabijasz posty czy co ? Pisał , że już to zrobił ..

Jednak aktualizacja Map Google i Usług Google pomogła.

Mógłbyś napisać co dokładnie zaktualizowałeś ? ewentualnie co pobrałeś, mam ten sam problem, ale inny telefon.

Napisałem , że zaktualizowałem Mapy Google i Usługi Google i teraz działa normalnie .

nostaleh.png
Opublikowano

Wejdź w ustawienia GPS i ustaw na "Bardzo dokładne" czy coś w tym stylu

To już robiłem wcześniej i nic nie dało

A tak wg może to wina lokalizacji??? Ja mieszkam na takim zadupiu, a oficjalnie Pokemon GO jeszcze nie jest w Polsce i może nie obsługuje mojej lokalizacji.

Opublikowano

@tomxgamin włącz prozorowanie lokalizacji czy cuś takiego xD mi to pomogło ,  lub po prostu za słaby internet żeby grać w pokemon go potrzeba co najmniej stabilnego 3G

giphy.gif

Opublikowano

@tomxgamin włącz prozorowanie lokalizacji czy cuś takiego xD mi to pomogło ,  lub po prostu za słaby internet żeby grać w pokemon go potrzeba co najmniej stabilnego 3G

Włączyć czy wyłączyć ?? bo wszyscy piszą zeby wyłączyć,a jesli chodzi o neta to mam wifi 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...