Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ao no Kanata no Four Rhythm - tłumaczenie VN

VereX.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś wie o tłumaczeniu Ao no Kanata no Four Rhytms na angielski język? Gdy szukałem natknąłem się na pewną grupę, którą zadeklarowała, że przetłumaczy ten tytuł, jednak okazuje się, że po niecałym roku projekt upadł. Ja jednak nie znalazłem żadnych patchów z tłumaczeniem VN, nawet tych niedokładnych.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Czy ktoś wie o tłumaczeniu Ao no Kanata no Four Rhytms na angielski język? Gdy szukałem natknąłem się na pewną grupę, którą zadeklarowała, że przetłumaczy ten tytuł, jednak okazuje się, że po niecałym roku projekt upadł. Ja jednak nie znalazłem żadnych patchów z tłumaczeniem VN, nawet tych niedokładnych.

Jeżeli na fuwanovel nikt inny się nie zadeklarował, że przejmie pałeczkę, to raczej nigdzie się nie znajdzie. Również na VNDB nie ma żadnej wzmianki, o tym, by jakaś grupa wzięła się na tłumaczenie.

Z drugiej jednak strony, możesz "pograć" w Koi to Senkyo to Chocolate - myślę, że byłoby podobne :s

gfgdf

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...