Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca w Warszawie

Alikia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, orientuje się ktoś może czy w Warszawie jest praca z zakwaterowaniem? 

Sprawdzałam na olx, ale są same oferty na produkcji i to dla mężczyzn bądź dla Ukraińców..

Opublikowano

Tak,możesz robić gały w hotelu

Twój post należy do tych żałosnych gimbów co tutaj przesiadują i czekają na like za durną odpowiedź :) 

Opublikowano

Produkcja nie, sprzątanie nie... K***a mać, co z tym światem? Liczysz na to, że zostaniesz asystentką/sekretarką w prestiżowej firmie i jeszcze Ci do tego apartament w centrum zagwarantują? Idź do jakiegokolwiek Call Center czy do sklepu towar rozkładać, wynajmij sobie pokoik / akademik w promocyjnej, wakacyjnej cenie i odkładaj po trochu. Żadna filozofia.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Możesz zostać sekretarką w firmie Avandia, oferujemy z*******e noce, tzn noclegi, wiele wrażeń i nie tylko! Płacimy również bardzo dobrze! 

Opublikowano

Witam, orientuje się ktoś może czy w Warszawie jest praca z zakwaterowaniem? 

Sprawdzałam na olx, ale są same oferty na produkcji i to dla mężczyzn bądź dla Ukraińców..

jakie masz wyksztalcenie/doswiadczenie i wiek?

jestem najlepszy

Opublikowano

Wam się wydaje, ze praca sama przyjdzie, albo na necie znajdziecie, ruszcie dupe do zakładów róznych i CV złóżcie, ja robie w zakładzie Pol-Skone drzwi i okna i robią naprawdę młode dziewczyny w wieku 18-20 lat. Zamiast pisać głupie tematy i szukać na olx dupe ruszcie..bo widzę, że wam się chce tak pracowac jak szukać.

Opublikowano

Nie znajdziesz roboty... Widzę, że masz na myśli "pracę", w której gówno robisz, czyli siedzisz za biurkiem bez wyższego wykształcenia i myślisz, że weźmiesz 3k na miesiąc. Sprzątanie i produkcja, to jedne z najlżejszych prac fizycznych, a po Twoim podejściu widać, że nie masz zamiaru się wysilać. Polecam iść na budowlanke po 12h codziennie za 2.5k, wtedy zrozumiesz co to praca fizyczna.

Opublikowano

Pracowałam już na produkcji i po prostu szukam czegoś innego, aby zdobyć doświadczenie.

Ruszyć dupę.. mam jechać taki kawał do Warszawy, aby szukać pracy? Owszem, pracy jest dużo, ale mi tutaj chodzi o coś z zakwaterowaniem na początek. 

Ludzie tutaj do idioci, o boże brak słów ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...