Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Recenzja co do naszych Techników z MpcForum

Gość MrBlant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie

Jako użytkownik tego forum dość duzo razy zwracałem sie o pomoc do tak zwanych techników TeamSpeak3

Lecz napoczątek zaczne od @kruk

Człowiek rzeczywiście pomaga za darmo ale czy na długo ? zostawiają sobie ukryte permissie albo jakiegos admina technika

zeby wrócic za miesiac dwa żeby zbanować wszystkich z powodem *zapraszamy na IP:hahaha* taki przykladzik !!!

SERDECZNIE NIE POLECAM !!!

Niedawno korzystałem z usług @Borygard

i tak naprawde nie wiem co o tym sądzic jeszcze do wczoraj myślalem ze to wporządku gość lecz tylko on znal pasy do vps do mbotow i innych pierduł lecz ciagle mowil z ts pgc to on robil ze wyjebka tam jakas byla itp

wydawało sie ze dobrze zna tam serwer i cala administracje ja natomiast do przedwczoraj nie wiedzialem ze takie cos istnieje jak pgc a co dopiero ts3

Dziś chce wejść na swojego ts3 jak co rano !!! i co zastaje !!! serwer off sobie myśle aa pewnie sie wylaczyl czy cus wlaczyc go nie moge pasy nie dzialaja a na gametrackerze co znajduje  oooo prosze ! Nowe IP pgc ? skad ? dlaczego ?

neFPJTy.png

Tak więc chciałem prosić was jezeli macie jakiekolwiek przypadki związane z tymi panami Technikami prosze komentarze

Ja narazie prosze @sonager o wniosek o zbanowanie @kruk ponieważ juz kilka osob sie skarży publicznie na mpcforum na niego

Co do @Borygard nwm co myśleć z tego miejsca nie oskarzam cie bo mogl byc to ktos inny sam fakt ze dales mi swoj nr tele itp nie czyni cie nie winnego no ale jezeli naprawde zajebales 15 osob co mnie śmieszy przez pol ranka <3 to wiedz że gówno sie wyleje na twój temat

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...