Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Technikiem - Marcin

Smlax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nazywam się Marcin i oferuję bycie Technikiem na serwerze. Doświadczenie mam wydaje mi się duże ponieważ rok byłem technikiem na innym serwerze średnio 15-20 osób.

Oferuje:

Zrobienie bota muzycznego

Wszystkich rang

Strony internetowej

Sklepu np z rangami VIP czy unbanami

i wiele więcej.

Cena zrobienia serwera i innych rzeczy jest zależna od wielu współczynników np ilości slotów itp

Kontakt:

[email protected]

lub na forum (priv)

Opublikowano

-Prezentacja nie przekonuje

-Nie podałeś istotnych informacji o sobie

-"Doświadczenie mam wydaje mi się duże ponieważ rok byłem technikiem na innym serwerze średnio 15-20 osób." Bardzo duże doświadczenie

-"Cena zrobienia serwera i innych rzeczy jest zależna od wielu współczynników np ilości slotów itp" Gdy będę miał 1024 sloty na serwerze to weźmiesz ode mnie za prace 1024 zł ?

-Pokaż swoje prace.

-Pierwszy twój post na forum.

Opublikowano

Jak dla mnie nic sobą nie reprezentujesz masz 1 post, konto założyłeś i od razu piszesz zostanę technikiem...

A poza tym:

- Prezentacja kijowa 1/10

- Doświadczenie rok na ts 20 osób... O jakim ty tu doświadczeniu piszesz? Na forum są technicy, którzy prowadzili/prowadzą topowe serwery w Polsce.

- Zrobienie bota muzycznego. Jakie zrobienie chyba wgranie to po pierwsze, a po drugie na forum jest auto instalator MusicBota to po co do instalacji technik?

- Sklepu np. z rangami VIP czy unbanami. Hmm? Wgranie sklepu KlassKaia?.

- Strony internetowej, Wgranie tej od xGuarda albo edycja jakiegoś szablonu ...?

- Chcesz kasę za pomoc przy ts? @Borygard @xFatalPL @VMWare @#Gremsonkowy# @xAnonymous @TheGronek1910PL @кяυк lista ludzi, którzy przy teamspeakach pomagają nonprofit, a ja już za kogoś płacić to za: @I'm ToNy lub za KlassKaia.

//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...