Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura wariuje

lukizak3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na początku przepraszam za brak kropek ale nie jestem wstanie ich napisac\ Tak wIec od niedawna czyli jakIes dwa tygodnie klawiatura "wariuje" mianowicie zamiast cyfr mam znaki !@#$ itd dwa tyg temu naprawiłem to szybko wyłączając klawIsze trwałe i cos tam Jeszcze ale teraz wystąpił ten problem i nic juz nie da sie zrobic czytałem na necie rózne propozycje zminic stery wyczyscic ja z kurzu ale nic nIe pomaga klawiatura numerycza równiez nie działa mam ustawiony Polski Programistyczny> klawiatura nie spadła nie została zalana nie pobierałem równiez zadnego oprogramowaNIa które mogło to spowodowac ma ktoś jakis pomysł ? dOdam ze w grach mam czasmi nagłe zacinki przycisku np klikam a i pO puszczeniu i tak dalej ide w lewo do czasu pOnownego kliknIęcia widac równiez ze cO jakis czas litery same sie powiekszaja zmieniałem równIez porty(ok siedem) gdzie była przypięta klawka i równIe nIe pomaga ma ktos jakis pomysł? WIN dziesiec

Opublikowano

Wymień bo uszkodzona albo wilgotna matryca. Pewnie ją zalałeś płynem albo ze starości już siada. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...