Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC Error CS:GO

Gość Lord Assasin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Zazwyczaj podczas końcowego meczu/w środkowej grze wyskakuje mi niechciany VAC Error (Niestabilne połączenie z serwerami) (dopiero mogę wejść na mecz turniejowy jak dostane bana). Prawie wszystkie sposoby nie działają na usunięcie go u mnie, przydałyby się jakieś rady. 

Co robiłem?

~ Wpisywałem wszystkie komendy w cmd co są na stronie Pomocy Steam (tam nic nie pomaga)

~ Format systemu

~ Sprawdzanie spójności plików

- Ściągałem error VAC FIX co automatycznie sam wpisuje komendy. 

~ Wpisywałem komendy -secure i -insecure

I nic nie pomaga, co do /repair steam to to również robiłem. 

Zawsze CS:GO instaluje na dysku D, może spróbować zainstalować na dysku C? 

Za pomocne odpowiedzi nagradzam. 

Opublikowano

Wtedy kiedy Ci wyskakuje vac error to masz coś w konsoli? Może jakiś Cclener/Ping Booster/FPS Booster/Nvdia Booster/Skin Changer etc.  w tle?

Opublikowano

Wtedy kiedy Ci wyskakuje vac error to masz coś w konsoli? Może jakiś Cclener/Ping Booster/FPS Booster/Nvdia Booster/Skin Changer etc.  w tle?

Szczerze to nie zwracałem na to większej uwagi, co do procesów w tle to tylko odpalone chrome i to wszystko. System jest czysty, stery zainstalowane, DirectX też. Spróbuje zainstalować może na partycji C, co o tym myślisz? 

Opublikowano

Możesz zrobić jak piszesz, jeśli to nie pomoże również polecam zajrzeć do konsoli podczas pojawienia się vac erroru 

///EDIT:

Możesz też usunąć folder /appcache/ bo może jakieś ciasteczka Ci blokują grę (przy wyłączonym steam)

Też fajną podpowiedzią jest ten link - http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=3240945

Usunąłem te appcache, lecz zainstaluje Steama na innym dysku dla pewności i zobaczymy efekty. ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...