Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lure Mode, co zrobić żeby działał?

Nariric

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elko, dzisiaj specjalnie troszkę przeszedłem drogi w poszukiwaniu min . 2 pokestopów, które zmieszczą się w moim zasięgu . Gdy już znalazłem chciałem odpalić lure mod'a, ale on był szary i nie dało rady go odpalić . Mógłby mi ktoś wytłumaczyć kiedy można używać lure moda i czy przyciąga on pokemony tylko z listy, czy totalnie randomowe ??? I co daje to, że jednego lure moda dam np na 3 pokestopy ?

Opublikowano

Też nad tym trochę spędziłem ale znalazłem jak to działa :D

Musisz wejść w ten punkt, jak jesteś w pobliżu, a następnie przesunąć palcem w dół :)

Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale jeśli jest inaczej to trzeba też nacisnąć taki jakby przycisk na gorze na środku i wtedy powiększy Ci się cały PokeStop i wtedy dopiero przesuń palcem w dół ekranu i zobaczysz opcję odpalenia tego lura :)

Na pewno dasz radę :)

Opublikowano

Przyciąga on pokemony podobnie jak Incense, jakieś randomy, czasem rzadsze :) Jednego Lura odpalić można tylko 1 PokeStopie, jak masz 3 Lury to możesz odpalić je w 3 różnych PokeStopach obok siebie, wtedy przychodzi na prawdę dużo Pokemonów :)

@Caliente96 jutro pójdę i zobaczę czy to działa 

Musi działać, tylko nie wiem czy pierwszy czy drugi sposób, poklikasz to coś znajdziesz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...