Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Respy pokemonów

.Daylis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie, otóż czy jak spotkałem pokemona w jakimś tam miejscu załóżmy,że gdzieś na łące to ten dany pokemon będzie się respił w tym miejscu cały czas? I co ile pokemony się respią? 

6Czf7jM.jpg

Opublikowano

pokemony NIE RESPIĄ SIĘ RANDOMOWO. a przynajmniej w moim mieście, tam co kilka godzin w niektórych miejscach spawnują się te same pokemony. :P

Opublikowano

Są miejsca, gdzie pokemony respią się duużo częściej, tak jak u mojego sąsiada i obok szpitala oraz kościoła w moim mieście hehe Jednak czasem spotykam je w zupełnie nowych miejscach i są to zazwyczaj rzadsze okazy :)

A co do powtarzalności tych samych pokemonów w tych samych miejscach, to tak jak poprzednio pisałem, u mnie pod szpitalem zazwyczaj są same pidgeye, lecz czasem pokazuje się też coś rzadszego, jest więc dość duża losowość :)

A tu taki screen z dziś :D

184a6ecdcb9b.png

Opublikowano

Nie, pokemony pojawiają się losowo o czym informuje cie tabelka w prawym dolnym rogu

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Nie ma zależności pomiędzy czasem a respem pokemońów. Jeżeli zrespił się tam 2 razy w ciągu dnia to po prostu czysty przypadek , polecam reddita . Pokemony spawnią się w losowych miejscach o losowej porze i to od niczego nie zależy, chyba że od samej gry :P

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...