Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik - co zrobić jeśli twoje urządzenie nie obsługuje gry Pokemon GO?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was w pierwszym poradniku odnośnie gry Pokemon GO.

Niekiedy wam się może zdarzyć zmiana komórki i chcecie pobrać tą grę, jednak po wejściu na "Sklep Play" czy inną aplikację z darmowymi grami/aplikacjami może wam się zdarzyć takie info:

post-1526763-0-23889200-1468434351.jpg

Wtedy należy postąpić tak:

1 krok, kopiujemy link podany niżej i wchodzimy w niego przez komórkę (Wchodzimy w przeglądarkę komórkową w moim przypadku Chrome, następnie wklejamy link w adresie URL i klikamy szukaj)

http://www.apkmirror.com/apk/niantic-inc/pokemon-go/pokemon-go-0-29-0-release/pokemon-go-0-29-0-android-apk-download/

8ahJWTT.png

Krok 2, po wejściu na stronę APK Mirror mamy taki obrazek:

OxuTo2a.png

Krok 3, zjeżdżamy prawie na sam dół w poszukiwaniu klawisza "Download APK"

iULb2NN.png

Krok 4, klikamy czerwony guzik i pobieramy aplikację zgadzając się na jej pobranie, po czym uruchamiamy ją z folderu Downloads i instalujemy grę (brak screena instalacji ponieważ nie chciało mi się odinstalowywać gry bo boję się aby nie stracić czegoś)

q3u89N7.png

Po tym zabiegu możemy cieszyć się grą <3

Opublikowano

pobieram na androidzie 4.2 , zaraz dam edita . samsung core 

@ edit

bład analizowania pakietu.

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

no cóż, miejmy nadzieje, że jak będzie premiera w Polsce to może dodadzą jakąś wydajność lub wyjdą mody na 4.0  + działające. Bo sam bym chciał sobie zagrać na telefonie ale android 4.1.2 a te zmodowane wersje crashują grę.

Opublikowano

no cóż, miejmy nadzieje, że jak będzie premiera w Polsce to może dodadzą jakąś wydajność lub wyjdą mody na 4.0  + działające. Bo sam bym chciał sobie zagrać na telefonie ale android 4.1.2 a te zmodowane wersje crashują grę.

Mi działa idealnie na 4.2 :P

Opublikowano

I gdzie tu jakiś poradnik? W ogóle jak Ty to znalazłeś w markecie?

Ja jedynie pobierałem z apkmirror lub z podobnych stronek tak jak każdy, więc to nawet nie jest poradnik według mnie, bo każdy co chciał grać w pokemony i tak pobierał z linków.

Opublikowano

jeśli mogę spytać, jaki telefon i ile masz ramu? 

poradnik taki sobie bo nie napisałeś, że osobom poniżej 4.4.2 nie działa.

Opublikowano

I gdzie tu jakiś poradnik? W ogóle jak Ty to znalazłeś w markecie?

Ja jedynie pobierałem z apkmirror lub z podobnych stronek tak jak każdy, więc to nawet nie jest poradnik według mnie, bo każdy co chciał grać w pokemony i tak pobierał z linków.

jeśli mogę spytać, jaki telefon i ile masz ramu? 

poradnik taki sobie bo nie napisałeś, że osobom poniżej 4.4.2 nie działa.

Po pierwsze, znalazłem to za pomocą linkacza od kolegi w Sklepie Play, nie mam niestety tego linku już.

Po drugie, poradnik taki sobie? To zrób lepszy, ja tylko pomagam, nie wymagam opinii innych, po prostu za przeproszeniem leje na nie, mi chodzi tylko o dobro innych.

Pokemon GO niektórym poniżej 4.2.2 może nie działać a niektórym może, dlatego nie wińcie mnie za to i aktualizujcie swoje oprogramowanie :P

P.S, Motorola 2Gen. a ram sam nie wiem

• 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...