Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7][Survival] xSimple

Driver.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

13866615746133863428.png

50268150134675900313.png

Nasz serwer powstał z myślą o graczach. Jego tryb to MEGAEASY, nie jest przeznaczony do marnowania czasu graczom oraz, gdy siedzą i patrzą się ciągle w kamień kopiąc go. U nas na serwerze jest tak, wchodzisz robisz itemy w ciągu 15 minut i idziesz się bić. Ten serwer nie jest dla graczy o słabych nerwach, jest dla wytrzymałych oraz mających zimną krew w żyłach wojowników. To my wiemy co dla gracza dobre i słuchamy się jego jak dobrego przyjaciela. Na naszym serwerze jest takie otóż przysłowie "Gracz na serwerze to jest osoba święta"     

28430244392585226225.png                        

[Wlaściciel] Maslakowy - To dzięki tej osobie słynie nasz teamspeak, osoba która prowadzi estetyczność oraz ład w administracji jak i na serwerze. Osoba która zajmowała się domeną oraz maszyną serwera wie co i jak kiedy zrobić jeżeli najdzie atak na serwer, cechy tej osoby wzorują się na James Bondzie jest nerwowy jeżeli coś idzie nie po jego myśli.

[Właściciel] xGrzechu - To ta osoba od podszewki serwera zajmowała się, aby jak najbardziej go zareklamować. Ma swoje źródła i osoby którym wie jak przemówić do rozsądku jaki serwer jest dobry i na którym warto grać. Osoba miła i nie cierpliwa lubi jak coś jest doprowadzone do końca.

[Programista] Kelner - Jego hobby to zajmowanie się grafiką, pluginami i zapełnia wszystkie luki w nich. Kelner to osoba w wieku 17 lat, pracowała na wielu serwerach oraz umie napisać dobry plugin dla serwera, owszem jest leniwy, ale to co robi cenimy go za to.

[Moderator] hipopotam - Osoba zajmująca się eventami, bardzo lubi pomagać graczom oraz przesiaduje często dłuższe chwile na teamspeaku, aby gracze mieli jak najlepiej. Jego hobby to organizowanie eventów oraz rozbawianie graczy.

[Moderator] Voxsovskyy_ - Osoba także pomagająca graczom od większości swojego czasu poświęconego na gre, lubi jeżeli gracz wie gdzie jego miejsce i jest dla nich bardzo wyrozumiały. Jednak nie lubi jeżeli gracz oszukuje oraz posiada niedozwolone modyfikacje.

98654202518109626936.png

Typ serwera: MegaEasy

Adres serwera: xSimple.EU

Wersja serwera: 1.7.X

Sloty: 500 / Można więcej.

Strona www: xsimple.eu / w budowie.

Serwer ts3: ts.xsimple.eu

Facebookfacebook.com/xSimplee

Start serwera: 19.07.2016 17:00

Stabilność serwera: Jest główną cechą serwera xsimple.eu. Na tym serwerze nie zobaczysz żadnego włamania, wywalania serwera oraz lagów. Dlatego wyłączyliśmy resp mobów oraz potworów na serwerze żeby zmniejszyć ilość lagów/bugów.

Nowości: Na naszym serwerze spotkasz taką rzecz jak waluta jest to tak jakby po samej nazwie mówiąc waluta serwerowa, dzięki niej wykupisz cenne przedmioty na serwerze.

Teamspeak3: Chcesz posiedzieć z ekipą, a nie masz gdzie? Zapraszamy do nas, miła administracja oraz brak jakichkolwiek złych zachowań z ręki administracji. Nie masz gdzie posłuchać muzyki? Na naszym teamspeaku na poczekalni znajduje się bot muzyczny który Ci da w pełnej ekskluzywnej formie muzyke.

Pluginy: Pluginy na naszym serwerze są w 99% autorskie.

Stawianie na swoim: Jeżeli pierwsza edycja nam nie wypali, nie załamujemy się ponieważ czas które poświęciliśmy na serwer jest godzien uwagi.

Nagroda za pierwszą gildie: Na naszym serwerze jest opcja taka iż kto pierwszy ten lepszy. Jeżeli ktoś założy pierwszy gildie na serwerze dostaje wybraną przez niego rzecz z itemshopu dla 3 osób z jego towarzystwa.

Przestrzeń: Na naszym serwerze border mapy wynosi 1500 1500 i dlatego będzie można co chwile spotkać swojego rywala i stoczyć z nim walke. Nie będzie trzeba chodzić godzinami pod kogoś tereny gildii.

Enderchest zawsze z tobą: Jeżeli masz problem i boisz się że podczas rozwalenia enderchesta wypadnie Ci obsidian? Już to zmieniliśmy, kiedy rozwalisz enderchest wypada Ci on we własnym rodzaju.

14000089921913874382.png

Spawn nie jest naszą najlepszą mocą, ale spawn jest tylko po to aby było gdzie się odrodzić po śmierci oraz ewentualnie coś kupić.

98833404263028075056.png

Każdy członek administracji jest jak brakujący element. Gdyby wyjąć któregoś z nich, trudno by było go zastąpić i całość posypałaby się. Pomimo tego że każdy ma jakieś wady, całość trzyma się. Wszyscy znają się już prawie od piaskownicy. Czasami są trudne sytuacje, ale tak jak wszędzie jakoś sobie radzimy.

62371144934200463492.png

69984873090990166229.png

/POMOC

36806425566596248366.png

/itemy dla vipa, dla gracza po 64

33634589477064741905.png

/gildie

68283208369277861932.png

29941421839985065065.png

09157308095832450018.png

INNOWACJE:

- Na pierwszy dzień edycji będzie zablokowany crafting diaxowych itemów do środy godziny 15:00. Będzie je można tylko wydobyć z rud oraz skrzynek w kopalniach.

- Włączamy end w środę o 15:00.

- Punche na naszym serwerze zostaną zablokowane.

- Villagery z itemami na spawn`ie włączamy.

- W 3 Dzień edycji odpalamy nether.

- Wszystkie kity będą odblokowane o godzinie 0:00.

- Linia pvp odrzucająca / pracujemy.

NAJLEPSZA RZECZ:

- DLA PIERWSZEJ GILDII NA SERWERZE LIDER DOSTANIE 20 ZŁ PAYSAFECARD oraz wybrana usługa dla trzech osób z itemshopu!

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

13866615746133863428.png

tryb to MEGAEASY

>innowacyjny

>megaeasy

Co jest na nim takiego innowacyjnego?

Opublikowano

13866615746133863428.png

tryb to MEGAEASY

>innowacyjny

>megaeasy

A widziałeś na jakimś serwerze innym walutę serwerową ?

Btw w słowie "innowacyjny" chyba nic nie ma innowacyjnego a tryb MegaEASY jest trybem których nie jest tak dużo jak np trybów "EasyHC" więc proszę się nie ośmieszać  :)

To że w grafice jest innowacyjny to jest taki jakby przedrostek serwera ;)

Opublikowano

13866615746133863428.png

tryb to MEGAEASY

>innowacyjny

>megaeasy

Ajj....Czepiasz się :D

PS. Zapraszamy, zapraszamy będzie MEGA :D

Opublikowano

A widziałeś na jakimś serwerze innym walutę serwerową ?

Btw w słowie "innowacyjny" chyba nic nie ma innowacyjnego a tryb MegaEASY jest trybem których nie jest tak dużo jak np trybów "EasyHC" więc proszę się nie ośmieszać  :)

To że w grafice jest innowacyjny to jest taki jakby przedrostek serwera ;)

Tak, widziałem na wielu serwerach "walutę" serwerową, wymienić przykłady?

Czym się różni "megaeasy" od easyhc? 5% więcej na diament czy złoto? O kurcze, ale unikalność! Wbijam na start! Kupie specjalnie 4 dodatkowe komputery by moja rodzina wraz z psem mogli grać na waszym serwerze!

Ja się ośmieszam? Wprowadzasz coś co było na 50 innych serwerach i jeszcze się mnie pytasz czy widziałem gdzieś to?

"proszę się nie ośmieszać :) "

Opublikowano

Jeden screen i to kompletnie zniechęcający. Postarajcie się bardziej z reklamą.

Btw, reklame serwera niżej pochwaliłeś a reklama jest 100x grosza z opinii innych osób.

Są dwie rzeczy albo nabijasz sobie posty i dlatego masz ich aż 1914 lub wzorujesz się nad osobami co wyżej napisały :)

PS screeny poprawione bo miałem ich wrzucić więcej :)

Opublikowano

Jeden screen i to kompletnie zniechęcający. Postarajcie się bardziej z reklamą.

Btw, reklame serwera niżej pochwaliłeś a reklama jest 100x grosza z opinii innych osób.

A z moich jest lepsza. Rozkmiń to.

images.jpg

Opublikowano

Serwer nie wiele różni się od zwykłych EasyHC, jednak wreszcie jest to jakaś zmiana. Ładne grafiki zachęciłyby mnie do spróbowania, jeśli lubiłbym EasyHC.

To wygląda jak sygnatura!

Opublikowano

Słabe ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nikt Cię nie zmusza do wbicia na serwer ;)

Skoro dodajesz publikację serwera na forum, która ma zachęcić ludzi do wbicia na twój serwer, a teraz wyskakujesz z tekstem "nikt nie zmusza cię do wbicia" to chyba jest coś z tobą nie tak.

Nie polecam i nie zagram.

Opublikowano

Słabe ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nikt Cię nie zmusza do wbicia na serwer ;)

Skoro dodajesz publikację serwera na forum, która ma zachęcić ludzi do wbicia na twój serwer, a teraz wyskakujesz z tekstem "nikt nie zmusza cię do wbicia" to chyba jest coś z tobą nie tak.

Nie polecam i nie zagram.

Akurat twoje zdanie mam totalnie gdzieś, nie chcesz to nie :)

PS akurat jakbyś wszedł na serwer to wszyscy gracze by się zarazili robactwem.

Opublikowano

Ekhem.. Spawn z neta.

Dziękuję, dowidzenia :)

HTBCzoQ.png

Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś?

dodaj @rzy4y do posta to zobacze :)

if player has name "rzy4y"

Execute command: /Give a like

Opublikowano

PS akurat jakbyś wszedł na serwer to wszyscy gracze by się zarazili robactwem.

Żałosne zachowanie. Obyście nie wystartowali cebulaki, pozdrawiam.

Opublikowano

Powinni zamykać takie kretyńskie publikacje jeszcze bardziej kretyńskich serwerów, tworzonych przez jeszcze bardziej kretyńskich właścicieli. Syf się tylko w dziale robi. Banowałbym. Przecież to jest śmiechu warte. Prezentacja jak tysiąc innych, czarne napisy na szarym tle wyglądają gorzej niż jakby ich w ogóle nie było, a serwerów takich jest na pęczki. Jeszcze właściciel broni tego pseudo serwera jak własnej dupy, a za góra miesiąc nikt nie będzie słyszał o tym projekcie. Dajcie spokój. Albo róbcie coś z głową, albo w ogóle. Wyjdźcie na dwór, wakacje są. Albo przynajmniej jak to nie jest nic innowacyjnego, to nie przedstawiajcie tego jak najlepszy projekt w Polsce. Trochę jak polityka Apple z reklamą ich produktów. 

5465845486.png

Opublikowano

Powinni zamykać takie kretyńskie publikacje jeszcze bardziej kretyńskich serwerów, tworzonych przez jeszcze bardziej kretyńskich właścicieli. Syf się tylko w dziale robi. Banowałbym. Przecież to jest śmiechu warte. Prezentacja jak tysiąc innych, czarne napisy na szarym tle wyglądają gorzej niż jakby ich w ogóle nie było, a serwerów takich jest na pęczki. Jeszcze właściciel broni tego pseudo serwera jak własnej dupy, a za góra miesiąc nikt nie będzie słyszał o tym projekcie. Dajcie spokój. Albo róbcie coś z głową, albo w ogóle. Wyjdźcie na dwór, wakacje są. Albo przynajmniej jak to nie jest nic innowacyjnego, to nie przedstawiajcie tego jak najlepszy projekt w Polsce. Trochę jak polityka Apple z reklamą ich produktów. 

Ty mówisz mi żebym wyszedł na dwór ?

To nie ja mam nabite 2918 postów które przez tydzień nie da się nabić.

Btw Jesteś mądry tak jak twój kolega wyżej człowieku.... Nie przedstawiamy że to jest najlepszy projekt w Polsce, czasami polecam czytać  ze zrozumieniem amebo ;)

#edit

Bronie tego serwera z powodów iż nie siedziałem nad nim 5 minut tylko poświęciłem swój cenny czas, ale jeżeli tobie się wydaje że pisanie pluginów to jest chwila tak o to pozdrawiam i elo osobo która ma w opisie "SEKS" nieźle.

Opublikowano

40f8859db5f4462ab15050ee35d4e41a.png

Nie wiem czy masz coś z głową, bo nie wiem skąd wziąłeś jakiś tydzień.

Co ci do tego kto co ma wpisane w hobby. Radzę wyjść na serio na dwór, bo chyba ci odbija od klocków.

W tym momencie pokazujesz na jakim jesteś poziomie emocjonalnym i że nie warto nawet wejść na start.

Opublikowano

Btw Jesteś mądry tak jak twój kolega wyżej człowieku.... Nie przedstawiamy że to jest najlepszy projekt w Polsce, czasami polecam czytać  ze zrozumieniem amebo ;)

#edit

Bronie tego serwera z powodów iż nie siedziałem nad nim 5 minut tylko poświęciłem swój cenny czas, ale jeżeli tobie się wydaje że pisanie pluginów to jest chwila tak o to pozdrawiam i elo osobo która ma w opisie "SEKS" nieźle.

1. Ale ja mam konto od 30 września 2012 roku, co daje średnio 2,10 posta na dzień. To raczej nie tak wiele.  :v

dj9GoTq.png

2. Nie przedstawiacie jako najlepszy w Polsce, ale bronicie się przed faktami, które Wam uświadamiamy, że to kolejny serwer, który jest gówno warty.

3. To głupi jesteś jak nad nim siedziałeś dłużej niż 5 minut. To samo mam po 5-minutowym zmodyfikowaniu jakichś plików serwerowych z MPC/YouTube.  :D

4. Mam w hobby seks, Ty masz "stawianie serwerów do minecraft". Nie wiem kto ma gorzej.  B)

Nie pogrążaj się dalej, nie odpowiadaj na tego posta. Po prostu napisz do mnie za miesiąc, czy serwer wypalił i gra + 100 osób. Jeśli tak będzie, to połowę mojej ostatniej wypłaty Ci oddam (a zarabiam pieniądze, których Ty na oczy nie widziałeś nawet po pierwszej komunii świętej :lenny:).

5465845486.png

Opublikowano

#edit

1. Ale ja mam konto od 30 września 2012 roku, co daje średnio 2,10 posta na dzień. To raczej nie tak wiele.  :v

dj9GoTq.png

2. Nie przedstawiacie jako najlepszy w Polsce, ale bronicie się przed faktami, które Wam uświadamiamy, że to kolejny serwer, który jest gówno warty.

3. To głupi jesteś jak nad nim siedziałeś dłużej niż 5 minut. To samo mam po 5-minutowym zmodyfikowaniu jakichś plików serwerowych z MPC/YouTube.  :D

4. Mam w hobby seks, Ty masz "stawianie serwerów do minecraft". Nie wiem kto ma gorzej.  B)

Nie pogrążaj się dalej, nie odpowiadaj na tego posta. Po prostu napisz do mnie za miesiąc, czy serwer wypalił i gra + 100 osób. Jeśli tak będzie, to połowę mojej ostatniej wypłaty Ci oddam (a zarabiam pieniądze, których Ty na oczy nie widziałeś nawet po pierwszej komunii świętej :lenny:).

Akurat powiem Ci że "SEKS" to jest osiągniecie ? Jeżeli byś potrafił postawić serwer minecraft od razu na vps beż żadnych poradników. Dobrymi rekordami podpiąć domenę i zrobić lobby na bungeecord i jeszcze zrobić baze mysql z tabelkami to bym Ci k***a człowieku mój komputer nawet dał na zawsze. Co do moich pieniędzy nie przyjmuj wagi bo zapewne mój jeden pokój w domu jest więcej warty niż twoja cała rodzina i twój dom :), bo twoich rodziców mogę przywiązać do wagi pieniędzy, proszę wyjdź i ochłoń bo jeżeli myślisz że konfigurowanie serwerów to granie w minecrafta to jesteś bardzo mądry. Jeżeli uważasz że mamy pliki serwerowe z YT/MPC to zapraszam na nasz teamspeak i pokażemy Ci ok?

#Edit

Co do twoich postów czyli piszesz codziennie po 2 posty tak? Na twoją odpowiedź tak to mogę zrozumieć.

Opublikowano

Co do twoich postów czyli piszesz codziennie po 2 posty tak? Na twoją odpowiedź tak to mogę zrozumieć.

Naprawdę, wyjdź na dwór się przewietrzyć i wróć jak zmądrzejesz i nauczysz się czytać ze zrozumieniem, pisać w sumie też.

Co za problem zainstalować mc na vpsie, podpiąć domene i zrobić bungee? Wszystko jest kwestią konfiguracji, więc nie wiem gdzie widzisz problem. :v

Nie wiem co jest trudnego w zrobieniu tabelek do mysqla.

Opublikowano

#edit

dj9GoTq.png

"Mam hobby seks"

W tym momencie pokazałeś jakim jesteś dzieciakiem, chwaląc się tym na forum minecraft. Seks z reką to nie seks...

Tak samo tworzyłeś tysiące serwerów pod kase. Chwaliłeś się, że serwery są profesionalne na autorskich pluginach, a potem po internecie krążyły pliki z tych serwerów wszystko na skryptach.

@topic

Prezentacja ładna, lecz to nie zmienia faktu, że to kolejny serwer easyhc nic a nic nie różniacy się od innych w dodatku na wersji 1.7.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...