Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadniecie do brazu 5 -> lepsze mmr

Zbanowany99PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jak mam teraz g2 i jak spadne to brazu 5 i znow wbije golda to polepszy mi sie mmr? Chce to zrobic bo za iwna i lose dostaje po 19 pkt a nie chce mi się tak grać już w g2 

Opublikowano

Naprawdę szkoda czasu, ale jak będziesz wygrywać, to wróci na wyższy poziom niż wtedy (teraz).

Opublikowano

Zajeloby Ci to pol roku xD A mmry po tylu lose'ach bys w zyciu nie odbil. Granie od b5 nie ma sensu, jedynie od unrankeda. Wiem cos o tym bo wbijalem nie raz od brazu do diaxa a i tak c*****o sie dostawalo LPki ( nawet na 90%+ win ratio ) z unrankeda grajac czystego o wiele lepiej to dziala.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Zrob sobie nowe konto, i tak 30 lvl wbijesz do konca lipca, bo przeciez ten 30lvl sie 2x szybciej wbija.

Właśnie c*****o, że 2x szybciej bo jak wbije 30 lvl to 16 championów nie będe mieć żeby rankedy grać :__:

Aktualnie na euw robie konto

Opublikowano

W życiu Ci się to nie opłaci. Wygrywając gry, grając mądrze spokojnie odrobisz mmr. Pamiętaj, że w mmr(tak jak i w rangach postaci - temat o randze S był wczoraj) nie liczą się tylko kille, a nawet całe KDA. Tutaj liczy się mądra gra. System ocenia Cię na podstawie Twoich ruchów, zachowań w danych sytuacjach. To już nie sezon 2 gdzie za samo KDA miałeś mmr :D

Opublikowano

19 lp to i tak dużo z taką ilością lp za grę z łatwością powinieneś wbić wyższą rangę

w sezonie5 jak nie bylo tyle raków w goldzie/paltynie to miałem +27, -7 więc elo 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...