Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resp

Archerath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest gdzies wytlumacze lub ktos mi wytlumaczy czym sie kierowac lapiac pokemony? Dzisiaj jechalem samochodem kilka kilometrów i jedyne co złapałem to 8 ratata pod rząd i nic innego :/ Na jakiej zasadzie one sie respia ?

Opublikowano

Kto wie jak, wydaje mi się że losowo. Jeszcze jak jechałeś samochodem to zapewne szybko traciłeś pokemony z GPSa. Rattata to częsty pokemon, wczoraj złapałem 4 takie pod rząd. 

Opublikowano

Kto wie jak, wydaje mi się że losowo. Jeszcze jak jechałeś samochodem to zapewne szybko traciłeś pokemony z GPSa. Rattata to częsty pokemon, wczoraj złapałem 4 takie pod rząd. 

Własnie nie, nie traciłem ponieważ ten okrąg w którym można łapać pokemony jest ogromny.

Opublikowano

Resp pokemonów jest zależny od miasta, u mnie w małym mieście łapię tylko Ratata, Weedle i czasem Pidżeja, a w większym znalazłem Krabby'ego, Kakune, Jinx mogłem złapać ale zniknęła. Ogólnie resp zależny jest od obszaru, w którym się znajdujesz. Im większy obszar tym większa szansa na rzadkiego pokemona.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Resp pokemonów jest zależny od miasta, u mnie w małym mieście łapię tylko Ratata, Weedle i czasem Pidżeja, a w większym znalazłem Krabby'ego, Kakune, Jinx mogłem złapać ale zniknęła. Ogólnie resp zależny jest od obszaru, w którym się znajdujesz. Im większy obszar tym większa szansa na rzadkiego pokemona.

w warszawie mieszkam więc feelsgoodman

Opublikowano

w warszawie mieszkam więc feelsgoodman

To powinieneś mieć tego od groma, tak jak u mnie w mieście nie mam za dużo, same popularne okazy, to w mieście dalej miałem od groma.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...