Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Żądanie zwrotu pieniędzy

rauespl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opisz dokładnie o co ci chodzi? Kupiłeś skina na rynku? Jak kupiłeś to go możesz sprzedać ale nie zwrócić. I wtedy stracisz bo podatek jest.

Opublikowano

Nie.. Kupiłem przypadkiem kapsułkę z autografami w GRZE po obniżonej cenie za 1.35 i jak będe chcial zwrotu to oddadzą mi te 1.35 ?

Opublikowano

Tam się 3 razy klika żeby kupić to jak przypadkiem kupiłeś? Tego się nie da zwrócić możesz tylko sprzedać graczom.

Opublikowano

Tam się 3 razy klika żeby kupić to jak przypadkiem kupiłeś? Tego się nie da zwrócić możesz tylko sprzedać graczom.

Da sie zwrocic item zakupiony w csie tylko, nie na rynku.. wchodzisz w dane konta, pokaz historie zakupow i tam masz mozesz. 

Opublikowano

wy mnie nie rozumiecie.. JA KUPIŁEM TEN ITEM W CSIE A NIE PRZEZ MARKET I MOŻNA ŻĄDAĆ ZWROTU PIENIĘDZY, WIEM ŻE TYLKO Z MARKETU NIE MOŻNA. 

Opublikowano

Grę możesz oddać. Kluczy, kapsułek kupionych od volvo i innych itemów NIE.

Opublikowano

Grę możesz oddać. Kluczy, kapsułek kupionych od volvo i innych itemów NIE.

Można, uwierz mi. Ja żądałem godzine temu zwrot 10 kapsułek za które dałem 13.50 kupione w grze i tak mi pisze : http://scr.hu/8ziv/8vqdc

Ja sie tylko chce dowiedziec czy uzyskam pełną kwote, za którą kupiłem kapsulki czyli 13.50 i czy oddadzą mi ponownie te 13.50 czy z podatkiem..

Na emailu mi pisze : Całkowity zwrot : 13,50 . Chce sie upewnić, bo 1 raz takie coś robie i nie jestem za bardzo obeznany

a i tak wgl znikły mi te kapsułki z eq i pisze że za 24h dostane ten hajs na steam tylko chodzi mi o to czy dostane pełny hajs czy z podatkiem..

Opublikowano

Steam oddaje cały hajs. Dostaniesz tyle ile tam jest napisane.

Opublikowano

kuplem gre za 20 euro ... nie dzialala mi wiec zarzadalem zwrotu pieniedzy . volvo zwraca caly hajs . ale dopiero po 24 godzinach

Opublikowano

kuplem gre za 20 euro ... nie dzialala mi wiec zarzadalem zwrotu pieniedzy . volvo zwraca caly hajs . ale dopiero po 24 godzinach

Ale można nim dysponować jednak nieco później, po paru dniach. ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...