Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Pomoc z programem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jestem zupełnie świeży jeśli chodzi o jakiekolwiek skrypty do tej gry (z wyjątkiem bola), ale chciałem sobie spróbować jak to działa i w ogóle. Przejdę może do meritum, chodzi dokładnie o to, że nie wiem w ogóle jak się za to zabrać, a mianowicie nie wiem, czy ten program trzeba kupić, czy można mieć jakiegoś cracka do niego i wtedy będzie darmowy. Nie wiem skąd ewentualnie pobierać skrypty, itp. Czy mógłby mi ktoś to krok po kroku wytłumaczyć? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź, pozdrawiam :)

Opublikowano

Możesz grać 2 normale dziennie(free user) lub zapłacić 15$ miesięcznie a skrypty masz za darmo, odpalasz #L i szukasz interesujących cię skryptów tu:

https://www.joduska.me/forum/index.php?app=assemblydb&tab=champions

Jak jakiś znalazłeś to naciśnik poprostu install na stronie lub menu ->github -> kopiujesz adres strony -> i wklejasz w instalce #L

A i dodam, że dla free userów #L będzie dostępny dopiero za 3 dni ;)

Opublikowano

Możesz grać 2 normale dziennie(free user) lub zapłacić 15$ miesięcznie a skrypty masz za darmo, odpalasz #L i szukasz interesujących cię skryptów tu:

https://www.joduska.me/forum/index.php?app=assemblydb&tab=champions

Jak jakiś znalazłeś to naciśnik poprostu install na stronie lub menu ->github -> kopiujesz adres strony -> i wklejasz w instalce #L

A i dodam, że dla free userów #L będzie dostępny dopiero za 3 dni ;)

Czyli rozumiem, że gier rankingowych nie mogę grać w tych "darmowych" grach? I mam jeszcze pytanie odnośnie różnicy między tym programem, a BOL'em. Który lepszy? Bo widziałem, że zdania są podzielone, ale jakoś żadne argumenty mnie nie przekonały do żadnego. :)

Opublikowano

@antosiowaty Rankedów nie możesz, mi się gra lepiej na #L mniej pierdzielenia niż na bolu z całym wgrywaniem skryptów i ustawianiem tego wszystkiego, no a poza tym nie  ma paid skrypów, używasz czego chcesz ale jak cię stać i możesz wydać tyle hajsu na paid skrypty to pewnie bol będzie lepszy ;p.

Opublikowano

Okej, rozumiem, ale czy nie ma dropów FPS jak w przypadku BOL'a?

Są bez porównania o wiele mniejsze, ale to zależy od twojego pc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...