Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd aktywacji Pokemon GO

pasi17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam rano grałem w Pokemony i wszystko działało, godzinę temu pojawił mi się błąd "Please active your account in order to play Pokemon GO".

Maila aktywowałem od razu jak zrobiłem konto, aktywowałem teraz maila jeszcze raz ale to nic nie dało. Czego to może być wina?

Opublikowano

Uruchamiaj grę zawsze poprzez konto Google podczas włączania serwera, o ile już tego nie zrobiłeś. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Uruchamiaj grę zawsze poprzez konto Google podczas włączania serwera, o ile już tego nie zrobiłeś. 

Ja nie robiłem konta w grze przez konto google tylko poprzez Pokemon Trainer Club. Więc co teraz?

Opublikowano

Ja nie robiłem konta w grze przez konto google tylko poprzez Pokemon Trainer Club. Więc co teraz?

No to błąd. Po powinieneś logować się poprzez konto na Google. Spróbuj usunąć apkę, wyczyścić wszystkie dane z nią związane i od nowa zainstalować.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Usuwałem apkę i wgrywałem na nowo i dalej to samo. Wydaje mi się, że jest konserwacja serwera.

Bo przekierowuje mnie na tą stronkę: https://club.pokemon.com/us/pokemon-trainer-club/

I jest tam coś wspomniane o konserwacji serwera i żeby spróbować ponownie za kilka godzin.

A jak już zacznie działać to da się te konto Pokemon Trainer Club przepisać na konto google?

Opublikowano

Jak się logujesz to czasem wyskakuje połączenie (z reguły zawsze powinno się pokazać) i powinieneś móc wybrać.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jak się logujesz to czasem wyskakuje połączenie (z reguły zawsze powinno się pokazać) i powinieneś móc wybrać.

Tzn co wybrać? Bo ja nie chcę grać od nowa. Mam już 10 poziom i chyba z 35 pokemonów (każdy inny). Więc trochę żal to tracić :)

Jak wybiorę żeby zrobić nowe konto i odpalam przez google to wszystko działa. Ale jest nowa gra.

Jeszcze raz wszedłem na tę stronkę i aktywowałem i wyskoczyło: Thank you for signing up! Your account is now active.

Wszystko już działa, temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...