Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Keylogger.

TenStylOdSuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko.

Nie chcę nikogo kłamać ani wymyślać powodów, więc powiem prosto z mostu.

Ostatnio moja dziewczyna się dziwnie zachowuje, ma mniej czasu. Swój telefon stara się chować.

Myślę że z kimś sobie zaczęła pisać.

Chciałbym jej wysłać jakiegoś keyloggera by się upewnić. Ale jestem zielony w tych sprawach.

Potrzebna mi w tym pomoc, moglibyście mi podać instrukcje jak to zrobić?

Wysłałbym jej to mówiąc że jest to jakaś aktualizacja do komputera czy coś takiego. Ona raczej się nie orientuje w takich rzeczach więc od razu by to odpaliła.

Proszę o szybką pomoc.

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

Jak jesteś zielony w tych sprawach to daj sobie z tym spokój. Lepiej zaproś ją gdzieś i spokojnie, szczerze porozmawiajcie ;)

Opublikowano

photo-974822.png?_r=1395479003

Anonymous a keyloggera nie potrafi zrobić. :P Nie no kappa - jak piszesz, że jesteś zielony w tych sprawach, to się za to nie zabieraj, napisz najlepiej do jakiegoś kodera lub ewentualnie załatw to inaczej. Trudno zrobić keya.

Opublikowano

Wyjeb jej z łokcia straci przytomność na godzinę i przez ten czas bedziesz mogl poszperac

DhyEdvI.gif

Opublikowano

Witamy w XXI Od teraz tak się sprawdza co laska robi :v

Wpisz w google, powinieneś znaleść jakieś autokey'e coś widziałem. Tylko musisz mieć swój server czy coś żeby to ustawić (FTP)

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Jeżeli używa W10, to nic nie zrobisz, bo defender sam się włączy. W innym przypadku najpierw musisz ręcznie wyłączyć antywirusa, potem możesz użyć publicznego programu.

Opublikowano

Jak dla mnie, to wspieranie takich pomysłów nie powinno mieć tutaj miejsca. Takie działania kończą się łamaniem prawa, a samo doradzanie jest karygodne.

Opublikowano

photo-974822.png?_r=1395479003

Anonymous a keyloggera nie potrafi zrobić. :P Nie no kappa - jak piszesz, że jesteś zielony w tych sprawach, to się za to nie zabieraj, napisz najlepiej do jakiegoś kodera lub ewentualnie załatw to inaczej. Trudno zrobić keya.

Pierdolisz głupoty, keyloggera jest w stanie zrobić nawet dziecko w 5 klasie jak ma do tego czas i chęci. Sam program to raptem 30-50 linijek.

Siemaneczko.

Nie chcę nikogo kłamać ani wymyślać powodów, więc powiem prosto z mostu.

Ostatnio moja dziewczyna się dziwnie zachowuje, ma mniej czasu. Swój telefon stara się chować.

Myślę że z kimś sobie zaczęła pisać.

Chciałbym jej wysłać jakiegoś keyloggera by się upewnić. Ale jestem zielony w tych sprawach.

Potrzebna mi w tym pomoc, moglibyście mi podać instrukcje jak to zrobić?

Wysłałbym jej to mówiąc że jest to jakaś aktualizacja do komputera czy coś takiego. Ona raczej się nie orientuje w takich rzeczach więc od razu by to odpaliła.

Proszę o szybką pomoc.

Nie wiem, może zacznij od nauki programowania, może znajdziesz wtedy nową pasję i zaczniesz pracować w microsofcie.

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...