Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trinity Seven dostanie film!

LordLoginus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, to co, że ecchi, ale spoko się oglądało xP

The August issue of Dragon Age (pictured), to be released on July 9, 2016, will announce that Trinity Seven: 7-nin no Mashotsukai will get an anime movie.

The manga has been serialized in Dragon Age since December 2010, with a spin-off manga which has been serialized since November 2015. The TV anime Trinity Seven, produced by Seven Arcs, was aired between October 2014 and December 2014 for 12 episodes, and an OVA that was released on March 2015. Sentai Filmworks licensed the anime for North American release.

Źródło: MAL

Opublikowano

Fajna seria, film na pewno oglądne. Zostało tylko czekać na zrobienie filmu i napisy

Opublikowano

film obejrzę,bo seria bardzo mi się spodobała. Od pewnego czasu zamierzam przeczytać mangę, ale jak zawsze nic z tego nie wychodzi xD Jednak znając życie, zanim wyjdą suby, minie wieczność :s Zamiast filmu wolałbym drugi sezon :P

gfgdf

Opublikowano

film obejrzę,bo seria bardzo mi się spodobała. Od pewnego czasu zamierzam przeczytać mangę, ale jak zawsze nic z tego nie wychodzi xD Jednak znając życie, zanim wyjdą suby, minie wieczność :s Zamiast filmu wolałbym drugi sezon :P

Ja tak samo wolałbym drugi sezon, bo przy oglądaniu filmu jest całkiem inaczej, wszystko leci na raz.. Wgl. inna atmosfera.

Opublikowano

Ja tak samo wolałbym drugi sezon, bo przy oglądaniu filmu jest całkiem inaczej, wszystko leci na raz.. Wgl. inna atmosfera.

Dokładnie, filmy mają jakiś inny klimat :D

A tu takie info dla tych, którzy chcieliby zacząć mangę zaraz po zakończeniu w anime.

The anime ends adapting chapter 30. However, this chapter isn't that well adapted, as it skips some important dialogue. If you want to read the manga and skip the chapters shown, you can start reading chapter 30 and only miss some comedy/self awareness.

A ja na razie idę wybierać, co w końcu dokończyć xD

gfgdf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...