Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać nie chodzi

kamilos12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie Postać nie chodzi po mapie mam w włączoną lokalizacje i internet , już próbowałem nawet z Wi-Fi i też stoi postać cały czas mniej więcej na mapie do okoła mojego domu czasami sie przesunie a tak to postać nie chodzi ;(

b_560_95_1.png

Opublikowano

Spróbuj  się przejść gdzieś kawałek (nie nie w koło domu :D), jak nie będzie się ruszać zresetuj gre i zrób tak samo, powinno chodzić.   

Opublikowano

Wpisz w google: Wymagania Pokemon GO i sprawdź czy twój telefon / tablet prawidłowo obsłuży aplikacje.

Opublikowano

Patrzałem na wymagania i wszystko jest okej tyle że żyroskopu nie mam ale to jest tylko po to by pokemony przez aparat było widać ale kumple bez żyroskopu graja i postać im chodzi normalnie ;/

b_560_95_1.png

Opublikowano

masz włączonego gps'a? 

Witam jak w temacie Postać nie chodzi po mapie mam w włączoną lokalizacje

Spróbuj zaktualizować do najnowszej wersji pokemonów. Poprawiła ona trochę błędów z łapaniem GPS. Albo masz kappa moduł GPS w płycie głównej telefonu, albo nie masz fixa sflaszowanego.

#teams4bal

Opublikowano

Może problem z GPS'em.... Zobacz czy na google maps działa normalnie i daj znać.

LukaSuper.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

google maps działą normalnie 

Wejdź w ustawienia Lokalizacyjne i pozzaznaczaj opcje " Zezwalaj apl. Google na odczyt lokalizacji " i : Usługa lokalizacyjna Google " . Jeżeli nie miałbyś tego zawsze mozesz wejsc w mapy google ----> Ustawienia ---->Ustawienia lokalizacji Google ---> I zaznacz "Dane o lokalizacji"   ... Jeżeli nic z tego nie pomoze to napisz dam inny sposob

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...