Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Age of Wulin - problem z uruchomieniem

Maxios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Nie wiem gdzie zamiescic ten temat, szukalem w spisach tutaj tej gry ale nie znalazlem albo slepy jestem. Ale mam problem taki, ze sciagnalem gierke 10,3Gb i zainstalowalem pozniej jakies patche 3GB z czyms i okey gra do uruchomienia. Uruchamiam pierwsze tlo i program daje brak odpowiedzi i tylko zamknac go.. Co mam zrobic? Mam win10. 

reflinki

Opublikowano

Juz czytam. I tak sprawdzałem w trybie zgodnosci z 8 i 7 , ale moge sprawdzic jeszcze raz.

@kokosz  Nic nie pomogło z tej stronki. Zgodnosc, wylaczenie zapory i antyvirusa, a takze pobranie WTFasta czy co tam pisało. 

hmmm

@dexjuko  Chwila po jakichs 5 minutach czekania plik ożył tz, ze nie jest brak odpowiedzi i mam okienko logowania do gry.. Cały czas sie przygladalem procesowi i komputer caly czas na niego pracował, jak i pobierane ramy dla procesu sie zwiekszaly, pozniej spadly jakby od nowa i wskoczylo , jest okey. Nie czaje troche. Na tej stronce co mi Kolego podałes pisalo, ze koles musi pare razy probowac wlaczac gre i dlugi czas czekac albo w ogole nie moze zagrac. Hmm.. Nie wiem. Nie czaje z lekka. :)

@ I kolejny problem, piernicze... Cokolwiek bym w ustawieniach graficznych nie zrobil to mam 3-5 fpsów.. Pierwszy raz mi sie tak zdarzylo z jakakolwiek gra.. Na ultra mam 3-4 fpsy na minimalnych mam 3-4 fpsy , ramy i cpu chodzi na 40% okolo do 50% w dodatku z wlaczonym chromem ta stronka i muzyka z yt .. Czytalem ze ta gra odpali na praktycznie kazdym komputerze, nawet jakims zlomie i bedzie dalo sie grac, a tu takie gówno.. 

reflinki

Opublikowano

Juz czytam. I tak sprawdzałem w trybie zgodnosci z 8 i 7 , ale moge sprawdzic jeszcze raz.

@kokosz  Nic nie pomogło z tej stronki. Zgodnosc, wylaczenie zapory i antyvirusa, a takze pobranie WTFasta czy co tam pisało. 

hmmm

@dexjuko  Chwila po jakichs 5 minutach czekania plik ożył tz, ze nie jest brak odpowiedzi i mam okienko logowania do gry.. Cały czas sie przygladalem procesowi i komputer caly czas na niego pracował, jak i pobierane ramy dla procesu sie zwiekszaly, pozniej spadly jakby od nowa i wskoczylo , jest okey. Nie czaje troche. Na tej stronce co mi Kolego podałes pisalo, ze koles musi pare razy probowac wlaczac gre i dlugi czas czekac albo w ogole nie moze zagrac. Hmm.. Nie wiem. Nie czaje z lekka. :)

@ I kolejny problem, piernicze... Cokolwiek bym w ustawieniach graficznych nie zrobil to mam 3-5 fpsów.. Pierwszy raz mi sie tak zdarzylo z jakakolwiek gra.. Na ultra mam 3-4 fpsy na minimalnych mam 3-4 fpsy , ramy i cpu chodzi na 40% okolo do 50% w dodatku z wlaczonym chromem ta stronka i muzyka z yt .. Czytalem ze ta gra odpali na praktycznie kazdym komputerze, nawet jakims zlomie i bedzie dalo sie grac, a tu takie gówno.. 

Aktualizowałeś sterowniki do karty graficznej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...