Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy bohater!

Gość Majoreq.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Majoreq.
Opublikowano

overwatch-ana_Open.jpg

Wszystkim wydawało się, że nowym bohaterem będzie Sombra, coś w tym jest, ale zamiast

Sombry mamy Anę, a karabin snajperski i bycie supportem zostaje.

Kilka szybkich faktów:

• Ana jest matką fary, straciła prawe oko w walce z Trupią wdową
  • Będzie dysponować karabinem snajperskim, który leczy i zabija.
  • Jej umiejętności pozwalają na uśpienie na chwilę przeciwnika oraz rzucenie granatu biotycznego (leczy i zadaje obrażenia)
  • Jej superzdolność (ultimate) daje jednemu z sojuszników premię do szybkości ruchu, ilości zdrowia i zadawanych obrażeń. Ult trwa kilka sekund

Galeria zdjęć:

lorekeeper-overwatch-strike-team-01-1024

257b1d031a003450bdd1d8acdc67a248.jpg

Overwatch-Ana-2-630x394.jpg

UWAGA! MOŻNA GRAĆ ANĄ NA PST (PUBLICZNY SERWER TESTOWY!)

Opublikowano

Czekałem na tego bohatera, jednak wydaje mi się zbyt OP. Ten ult + Reinhard to jest masakra, to zniszczy każdego! Jedyne co mnie jeszcze przeraża to jej dubbing który w polskiej i angielskiej wersji nie jest najlepszej jakości. Brzmi jak babcia z chojraka.  ^^

Fakt faktem można grać na testowym serwerze, jednak nie polecam, bo tam każdy teraz gra tylko Aną i nie da się przetestować czampiona praktycznie na żadnym innym. 

Gość Majoreq.
Opublikowano

Czekałem na tego bohatera, jednak wydaje mi się zbyt OP. Ten ult + Reinhard to jest masakra, to zniszczy każdego! Jedyne co mnie jeszcze przeraża to jej dubbing który w polskiej i angielskiej wersji nie jest najlepszej jakości. Brzmi jak babcia z chojraka.  ^^

Fakt faktem można grać na testowym serwerze, jednak nie polecam, bo tam każdy teraz gra tylko Aną i nie da się przetestować czampiona praktycznie na żadnym innym. 

Racja, grałem z 5 meczy pod rząd i to była katorga. 6x Ana w jednym teamie... A co do dubbingu to nawet jest spoko, głos trochę stary, ale postać ma chyba 50 lat (jak dobrze pamiętam). Co do ulta to nie wydaje mi się zbyt op, ale strzałka usypiająca uśpi poczas ulta np. reapera, farę, bastiona, genjiego, więc może nieźle zmienić rozgrywkę. Nerfiona będzie raczej na pewno, chociaż karabin jest spoko i to, że można strzelać bez przycelowania :)

Opublikowano

Bardzo podoba mi się nowa postać od blizza. Jakby nie patrzeć to hybryda snajpera z healerem

Opublikowano

Nah, nie jest to jakaś genialna postać w moim odczuciu , jedyne co w niej fajnie to wygląd oraz broń , lucio lub symetra są o wiele lepsze od any według mnie HYPE na tą postać jest zbędny.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...