Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1100 ip za mecz

Jastroo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie dotyczące punktów zasług (pz) widzialem zdjecia jak ktos dostal ponad 1100 ip za jeden mecz który trwał 18 minut ja mam zakupione boosty na wygrane oraz na dni dostalem bez pierwszej wygrany dnia 408 pz z pierwszą wygraną było by 558 wiec jak gosc dostal 2x tyle tez chcialbym zdobyc jak najwiecej i czy jest jakis sposób jakis inny boost czy cos ? 

Opublikowano

Wiesz zdjęcia łatwo podrobić nawet i paintem, szczerze wątpię że ktoś na legalu dostał 1k ip za mecz. Więcej niż te 558 o którym mówiłeś nie dostaniesz. Nie ma innych boostów,

harley.png

Opublikowano

Przy evencie + x2 boost dostaje sie 997 za gre(zwykłą) z wygraną dnia sporo więcej. Sam przy ostatnim evencie na urfie zarobiłem prawie 40k IP na bugu garena. 10 minutowe gierki takie piękne.

Opublikowano

Event z boost'em niektórzy wyciągal inawet 1800 ;D mam ss'y z 1000+ ip za gierkę, więc.. musisz czekać na event ;p

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Składa sie na to 200% (czy tam nawet wiecej) z eventu, dochodzi pierwsza wygrana dnia, idzie do tego jeszcze IP boost. Da sie tyle wyciągnąć, ale z reguły to mozliwe tylko przy pierwszej wygranej dnia.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...