Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sprawiedliwość Administracji.

dimit3i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dnia 12 lipca ( Czyli dzisiaj ) o godzinie 20:35, otrzymałem bana za napisanie do gracza ZabQ że jest pizdą zresztą załączam screena, http://image.prntscr...a2d17ff2d87.png .

Teraz zadam pytanie, za każdym razem gdy jaki kolwiek inny gracz na tym serwerze napiszą do siebie że jest cwelem, gnojem, psem. Że rucha komuś matke nic z tym nie robicie. A tutaj w ciągu dosłownie 30 sekund ban został nadany. I teraz kolejne pytanie czy Zabqu jest kimś lepszym? Kimś ważniejszym? Jak dla mnie jest zwykłym szaraczkiem który nie musi nagrywać na tym serwerze bo zaniża tylko jego poziom. Sam nic nie osiągnał a tylko go boostujecie i bronice...

Kolejny screen z blokady http://scr.hu/86mj/94ixp .

PS: Nie chodzi o to że ten ban jest na pare godzin bo to akurat nie jest problematyczne. Natomiast zastanawiam się gdzie jest ta wasza sprawiedliwość? Przytocze tutaj sytuacje nawet wulagaryzmow na czacie gdy są administratorzy widzą to itp a nic się z tym nie dzieje.

PSS: Ciekawe że na serwerze akruat był jakiś inny GM online i nagle po 30 sekundach ZABQU po prostu zesrał się w gacie tak go przejadło to że dostał pod metinem na strzała gonga. Że musiał się popłakać. Mam nadzieję że ZabQu jeżeli to czystasz pochwalisz się w filmach że w EQ DO EXPA od woja dostałeś 12k z hita. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...