Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę moderatorem forum.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótkie przedstawienie.

Cześć! Nazywam się Grzegorz, pochodzę z województwa Śląskiego  i w ubiegłym roku obchodziłem

swoje 20-te urodziny. Część z was może mnie znać z poprzedniego nicku Szczepan.

. Moim wielkim hobby tak jak większości

jest piłka nożna, a w wolnych chwilach lubię posłuchać muzyki, pograć w ciekawe gry.

O mnie.

Jestem bardzo sympatyczną osobą i nawiązywanie znajomości z innymi osobami to dla mnie żaden problem.

Jeżeli już się za co coś wezmę to muszę to skończyć i zawsze staram się, aby było to zrobione raz, a porządnie.

Nie boję się wyzwań, zawsze chętnie próbuję swoich sił w czymś z czym dotychczas nie miałem do czynienia.

Z reguły jestem bardzo wyrozumiały i w każdej sytuacji staram się szukać łagodnego wyjścia.

Uważam, że z każdej sytuacji jest jakieś wyjście i staram się szukać tego najodpowiedniejszego.

Jestem zdecydowanie osobą bezkonfliktową, czyli nie szukam sobie na siłę wrogów.

Doświadczenie.
DivineWorld.pl S2 - GM
GladoR.pl - Moderator
NeveriuS.pl - Moderator

Ravia.eu - Moderator

Kontakt.

Skontaktować się ze mną można poprzez prywatną wiadomość na forum lub GG: 39606006.

Zdecydowanie szybciej uzyskacie odpowiedź, pisząc do mnie na Gadu, gdyż mam je mobilnie.

Opublikowano

O Boooże  o.O kogo Ja tu widzę. 
Stary Szczepan z Divine, ile to już lat minęło od starej s2?
Widzę, że się ogarnąłeś od tamtego czasu. 

Polecam, powodzenia.  ;) 

Opublikowano
Beka z typa, że centralnie treść podania podejbana ode mnie.

Nie polecam, podania nie potrafi sam napisać, a chce być moderatorem? Śmieszny ludek.

Oczywiście zaraz zgłaszam naruszenie treści.

Opublikowano

Może nie umie pisać po prostu, ludzie... Czepiacie się o takie drobnostki. Poza tym - skoro miał to samo na myśli, co @Azurin to nie musiał tego samego pisać od nowa, jeżeli może skopiować. Mimo to nie polecam, ponieważ nie przekonała mnie ta wypowiedź oraz słyszałem przykre opinie na temat aplikanta.

d2oLM0M.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...