Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mała miejscowość

mindy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mieszkam na tak zwanym "zadupiu" i nie ma żadnych pokemonów, jak myślicie czy podczas premiery w Polsce zostanie to zmienione?

Opublikowano

podobno w miejscach gdzie jest wiecej ludzie jest wiecej pokemonow wiec dlatego nie ma ich u ciebie, troche to dziwne bo wlasnie pokemony powinny byc dalej od ludzi

Opublikowano

wątpię że coś się zmieni, w miastach jest pełno, więc to raczej nie wina tego, że u nas nie miała jeszcze oficjalnej premiery

Opublikowano

Ja zaraz po EU premierze, piszę do supportu, że w mojej okolicy jest tylko 1pokestop żadnych gymów itd na 10km+.
Ostatnio na reddicie był taki ticket, i gość który go pisał mówił, że chwilę po tickecie dodali mu kilka pokespotow i gymów w okolicy.
Może to wtedy poprawi się coś z pokami bo mam tak samo słabo :c

Opublikowano

u mnie najbliższy gym też 10km, a pokestopa ani jednego w okolicy, a tyle ciekawych miejsc ;]

Opublikowano

Też to czytałem na reddicie, na razie i tak nie mam telefonu z androidem 4.4, do premiery się wyrobię :D

Opublikowano

na wiosce po przejechaniu 7km ani jednego pokemona ;_; 

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Wątpię, też mieszkam na zadupiu i żeby cokolwiek znaleźć trzeba robić podróże autem :D

Nie wiem co to za gra ale gdy czytam ten cytowany tekst to mnie rozwala XDD jechać autem marnować paliwo po to by znaleść jebanego pokemona w grze XDDDDD

I prosiłbym o nie wjeżdżanie obrońców sprawiedliwości z tekstem "ei ty heiteże nie heituj fajnej gry bo to są pokemony które trzeba znalesić jerzdżądz po siwiecie i nic nie wiesz o co w tej grze hodzi?"

Opublikowano

Mieszkam w miejscowości na 5k ludzi i jest parę pokestopów, w takich pierdołowatych miejscach jak np. poczta, ratusz, ale sama mam chatę na wyjazdówce, więc tu żadnych pokestopów nie ma, ale jak szłam ostatnio do sklepu to trzy dzikie pokemony złapałam, więc nawet na wypizdowach nie jest tak źle.

who cares?

Opublikowano

W mojej wiosce mieszka tylko 400 osob a odziwo mam 1 gyma i 1 pokestopa wiec nie jest tragicznie

Opublikowano

Ja na wiosce +-500 osobowej mam ledwo kilka pokemonów za kościołem i jeden, dwa na krzyż rozrzucone po wsi. Żadnych pokestopów, o gymach mogę pomarzyć. Wstaję jutro o 8 i jadę do miasta się bawić, bo tam na pewno coś jest. 

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

na wiosce po przejechaniu 7km ani jednego pokemona ;_; 

Nie jesteś sam, też nie złapałem żadnego i nie widziałem żadnego obiektu w moich okolicach. Chyba trzeba się wybrać do miasta ;__;

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

jak poprawia respy pokemonow to bd gral ale jak nie to slabo ;/

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Pokemon GO = Ingress. Dodawane tam lokalizacje zostały przeniesione do pokemonów, więc tak naprawdę jeśli 1 osoba z 500-osobowej wsi grała w Ingess i dodawała miejscówki to może ich tam być pełno, więcej niż na wsi z 5000 mieszkańców ^^

tenor.gif

Opublikowano

Musiałem jechać na koniec drugiej wioski (jakieś 7-8km) aby złapać tylko jednego pokemona xD Słabo to widzę, a do najbliższego miasta 20-25km :D

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...