Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz logitech g100s problem z lewym przyciskiem myszy

KosciuszkoBest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z myszka jak w tytule. Lewy przycisk myszy mi sie chyba wyrobił i gdy przyciskam nie reaguje jak powinien. Przerywa, muszę trochę mocniej nacisnąć, zeby cos włączyc. Trochę jest to wkurzające przy grze w cs go :P. Tutaj jest moje pytanie, bo mysz kupiłem jakies 7 miesięcy temu i mam karte gwarancyjną, bez opakowania (powystawowa, dostałem chyba jakąś folie i nie pamietam co z nia zrobilem). Paragonu tez nie dostałem. Czy screeny z e-maila wystarczą jako dowód zakupu? Czy mogą mi odmówić naprawy myszki podpierając sie tym, ze jest to uszkodzenie mechaniczne?

Opublikowano

Bez paragonu nie ma reklamacji no chyba że jak płaciłeś przez konto bankowe i masz ten "wydruk" że było to kupione wtedy to może wystarczy...

Opublikowano

No ale masz kartę gwarancyjną, wystarczy żebyś znalazł pudełko i o ile gwarancja jeszcze obowiązuje to wszystko powinno odbyć się bez problemu.

Dowód zakupu z maila powinien wystarczyć, zapomniałem dopisać :P

userbar_russia.gif

Opublikowano

Najpierw o sobie przeczytaj gwarancję co jest objęte gwarancją. 

Bez dowodu zakupu może nie być ważna gwarancja. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Gdyby reklamacja Ci nie wyszla (w ogole skoro kupiles jakas wersje oem, czy tam powystawowa bylo tam cos napisane o gwarancji, ze ja masz?) to pewnie wystarczy wymienic mikroprzelacznik, bo Twoja opisana wada wyglada tak, jakby sie wlasnie on zepsul. 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...