Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

poprawka z matmy...

Myuis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomoze ktoś dokładnie? Mozemy sie dogadac ( $$) tutaj lub pw. :)

03992538440420861956_thumb.jpg

03992538440420861956.jpgsry za rozmiar! wrzucam zdjecia tak czesto jak rucham ;v

Opublikowano

Z roku na rok debilom ulatwiaja coraz bardziej. Za moich czasow trza bylo byc gotowym na caly material.

Trzeba bylo sie uczyc. Mam nadzieje, ze upierdolisz.

.Mareipop

Opublikowano

Co kur*a? W jakiej ty klasie jesteś podstawówka że tylko tyle zagadnień? Ja kilka lat temu jak miałem poprawkę w 3 technikum to dostałem 9 DZIAŁÓW z książki nawet gdzieś posiadam takie oto zagadnienia. 

A co do tematu chyba nie jest trudne wpisać to w google ?  Przykładowa strona gdzie wszystko tłumaczy http://www.matemaks.pl/

Opublikowano

Na kiedy potrzebujesz?

nie napisali... pewnie koniec sierpnia :] 

To są twoje wszystkie zagadnienia?

tylko to czego nie umiem

Z roku na rok debilom ulatwiaja coraz bardziej. Za moich czasow trza bylo byc gotowym na caly material.

.Mareipop

twoj nickname pokazuje twoja "klasę"

Pomoglby ktos? Wiem ze na matematiks mam wszystko ale jak ktos umie to moze konkretniej wytlumaczyc :)

Opublikowano

Na kiedy potrzebujesz?

nie napisali... pewnie koniec sierpnia :] 

To są twoje wszystkie zagadnienia?

tylko to czego nie umiem

.Mareipop

twoj nickname pokazuje twoja "klasę"

Pomoglby ktos? Wiem ze na matematiks mam wszystko ale jak ktos umie to moze konkretniej wytlumaczyc :)

To jak jest wytłumaczone na matemaksie każdy głupi zrozumie i nikt inaczej ci tego nie wytłumaczy. W sumie nauczycielka twoja podjeła dobrą decyzje bo bez funkcji kwadratowej nie da się napisać matury

Opublikowano

Na matemaks gościu dobrze tłumaczy. W tekście może nie, ale w filmikach tak. Więc sobie filmiki odpal.

Btw, czego nie rozumiesz dokładniej? Podaj nam np. jakieś zadanie, z którym sobie poradzić nie możesz, a ci się postaramy to wytłumaczyć.

19.jpg

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...