Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Filmy na podróż i seriale z tego roku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, polecacie jakieś filmy na podróż (jak już będzie pisać, to najlepiej, aby na tej liście były tylko te filmy, które oglądaliście) lub seriale z obecnego roku, które są emitowane w telewizji (najlepiej takie, gdzie trwa jeszcze 1 sezon, to nadrobiłbym to w czasie podróży i kontynuował w domu). Co do filmów, to interesują mnie filmy z dobrą fabułą, niezbyt skomplikowane (ciężko się skupić w samochodzie xD) oraz trzymające w napięciu - coś jak Telefon, Morderstwo doskonałe.

Opublikowano

No z serialów to standardowo TWD <3 Medicopter 117 (świetny serial ale tylko jak lubisz te tematy) a filmów nie oglądam, ale polecam Pitbull Nowe Porządki, Paranormal Activity (każda część), Annabelle.

I jeszcze Gra o Tron :)

interstellar, gone girl, zodiac 2007, the martian,

Z serialów polecam vikings, the black sails oraz better call saul

Horrory sobie odpuszczę :)

Z seriali wybrałem sobie Narcos, a z filmów: 300, Więzień nienawiści, Buntownik z wyboru, Incepcja, Leon zawodowiec, Mr. Nobody, Prestiż i Infiltracja. Skuszę się chyba na wszystkie filmy wymienione przez SamFlynN'a prócz Zodiaka, którego oglądałem.

Tak czy siak - dzięki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...