Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie w sprawie Ewolucji pokemonów

pasi17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam pytanie, kiedy warto ewoluować pokemony? Tzn jak mają na maxa CP? Czy to nie ma znaczenia?

Czy to czasem nie jest tak, że jak najpierw na maxa dobiję powiedzmy Pidgeya potem ewoluuje i będzie Pidgeotto i mu na maxa dobiję CP a potem dopiero przemienie na Pidgeota.

To czy czasem wtedy nie będzie silniejszy?

Pytam bo nie ewoluowałem jeszcze żadnego pokemona, mam ponad 100 Pidgey Candy :) I złapanego Pidgeya z CP 92.

Właśnie nie wiem czy najpierw mu dobić na maxa CP i potem ewoluować czy to nie ma znaczenia i po ewolucji powiedzmy losowo dodaje CP?

Opublikowano

Będzie wtedy silniejszy. Warto lekko ulepszyć tego Pidgeya z 92 potem ewoluować. 

Pozdrawiam

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Porada: wybierz sobie jednego pokemona którego masz najsilniejszego i dosyć łatwo zdobyć jego cukierki i atakuj nim i przejmuj gymy, ja maxuje jedną postać sobie po to aby tylko odbijać sale a reszte ulepszaczy zostawiam na silniejsze pokemony które zapewne mi polecą w niedalekiej przyszłości.

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Będzie wtedy silniejszy. Warto lekko ulepszyć tego Pidgeya z 92 potem ewoluować. 

Pozdrawiam

Czemu "lekko ulepszyć" a nie na maxa? Bo widzę, że dużo mu nie brakuje. I co z Pidgeotto? To samo zrobić? W sensie na maxa ulepszyć, czy od razu przemienić na Pidgeota?

@kakarotek: A co do GYMów to raczej ich nie przejmę, najsłabszy pokemon około 350 CP a najmocniejszy 520 CP. (w najbliższym GYM)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...