Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Firmy obsługujące płatności

Płatności  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która firma lepsza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pracuje aktualnie nad serwerem mc i chciałbym zapytać osoby które miały styczność z różnymi firmami pośredniczącymi w micro płatnościach (SMS premium itp).

Aktualnie zainteresowały mnie 3 firmy Homepay (niskie prowizje i dobre opinie) microsms (nowa firma ale podobno z bardzo dobrym wsparciem technicznym + obsługują płatności PSC) i  platnosci-online.pl (niskie prowizje i nie wymagają 18 lat jak większość firm lecz naczytałem się sporo negatywnych opinii)

Chciałbym poznać wasze opinie o tych 3 firmach i którą byście najbardziej polecali (można ewentualnie polecić inną przyzwoitą firmę) najlepiej by było gdyby była to firma która gdzie można założyć konto poniżej 18 lat ponieważ mam dopiero 16 jednakże jak ma być tak jakaś prowizja gdzie będzie zabierane 80-90% moich zysków to już wolę znaleźć partnera który by mi pomógł przy płatnościach

Zagłosuj na najbardziej oczekiwany typ serwera!

http://www.mpcforum.pl/s/c7d6554

Opublikowano

Platnosci-online, zapomnij o tym!

Wybrałem ta firmę pare lat temu i do dzis mi wiszą dużo pieniędzy, zero wyplat, zero kontaktu. Nie polecam

Jedyne co mogę polecić to profitsms.

+ szybkie wyplaty

+ kontakt

784091427630431250239.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Platnosci-online, zapomnij o tym!

Wybrałem ta firmę pare lat temu i do dzis mi wiszą dużo pieniędzy, zero wyplat, zero kontaktu. Nie polecam

Jedyne co mogę polecić to profitsms.

+ szybkie wyplaty

+ kontakt

No tylko że tam mają dość wysoką prowizje a wolałbym max do 60%? 

Zagłosuj na najbardziej oczekiwany typ serwera!

http://www.mpcforum.pl/s/c7d6554

Opublikowano

Witam pracuje aktualnie nad serwerem mc i chciałbym zapytać osoby które miały styczność z różnymi firmami pośredniczącymi w micro płatnościach (SMS premium itp).

Aktualnie zainteresowały mnie 3 firmy Homepay (niskie prowizje i dobre opinie) microsms (nowa firma ale podobno z bardzo dobrym wsparciem technicznym + obsługują płatności PSC) i  platnosci-online.pl (niskie prowizje i nie wymagają 18 lat jak większość firm lecz naczytałem się sporo negatywnych opinii)

Chciałbym poznać wasze opinie o tych 3 firmach i którą byście najbardziej polecali (można ewentualnie polecić inną przyzwoitą firmę) najlepiej by było gdyby była to firma która gdzie można założyć konto poniżej 18 lat ponieważ mam dopiero 16 jednakże jak ma być tak jakaś prowizja gdzie będzie zabierane 80-90% moich zysków to już wolę znaleźć partnera który by mi pomógł przy płatnościach

A płatności-online.pl to jeszcze w ogóle działa ta domena i firma mi nie chą wypłacić prowizji od 2015 roku...

Micro Sms polecam

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Microsms.pl obsługują paypala, wypłacają pieniądze w ciągu 24h i mają dobre api

Rankboosting (Sygnatura).png

Opublikowano

Jak najbardziej polecam microsms.pl szybkie wypłaty na konto bankowe lub paypal. i brak problemów z kontaktem. Dodatkowo wspierają sklepy z poziomu gry za co jest wielki + :)

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...