Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Biblioteka steam z gra ns a VAC

xavierxcreper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym kupic sobie CS:Go na steam (prawdopodobnie kupie przez g2a :v)... ale ostatnio ja debil dodalem do biblioteki cs go ns (testuje gre, ucze sie strzelac itp przed zakupem). i takie pytanie... czy jak kupie global offensive to moge za to dostac bana xD? jak cos usunalem z biblioteki to juz, ale warto sie na przyszlosc upewnic ;v...

ps. bez trollingu wiem ze glupie pytanie hehe

@Edit

nigdy nie wiadomo czy valve nie obserwuje nas i jakie gry dodajemy do biblioteki :D

//

Opublikowano

nie dostaniesz bana za to ze kupisz gre xD

przypuscmy ze przeczytales cale dokladnie i moge ci wierzyc :D

chcialem sie upewnic czy za takie cos jak dodanie gry no-steam do biblioteki steam jest ban ;d

//

Opublikowano

Nic takiego nie ma :) jak grasz w hurtworlda na ns to też pokazuje go na steamie i nic się nie dzieje

akurat hurtworld mi nie działał (biały ekran po włączeniu) i jak kliknę LPM było brak odpowiedzi ;D

Temat chyba wyczerpany ;)

//

Opublikowano

Nic takiego nie ma :) jak grasz w hurtworlda na ns to też pokazuje go na steamie i nic się nie dzieje

akurat hurtworld mi nie działał (biały ekran po włączeniu) i jak kliknę LPM było brak odpowiedzi ;D
To może jakiś plik był uszkodzony, albo po prostu z kompem jakiś problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...