Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kupie szamponetke czy coś pod siwy (biały) kolor?

Ziela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Szukam szamponetki albo toneru czy coś w tym stylu... Farby jakieś na 3 dni około.. Kolor ma być taki siwy, albo biały - jak ma wiedźmin :D 

Opublikowano

Jeżeli naturalnie masz jasne włosy to muszę użyć płukanki fioletowej do wypłukania ich na siwy kolor.

Każdy inny - czarny, rudy, brąz musisz machnąć rozjaśniaczem, potem położyć ew. farbę jaką chcesz bądź po rozjaśniaczu też płukać płukanką i tyle. :P

Płukanki, szamponetki, farby kupisz w każdej drogerii i każdym większym sklepie. 

Opublikowano

Ja mam włosy taki.. blond połączony z brązem. Chciałbym internetowy sklep ;d Byłem w rossmanie i tam same farby czy coś a ja chcę na około 3 dni.

Opublikowano

To zależy jaki masz kolor włosów, ja mam obecnie pomieszane rude z blond pasmami i po indentycznej płukance ten blond robi się wręcz siwy, biały, zaś sam rudy przechodzi w lekki brąz, więc to jest lotek. Wątpię, że uda Ci się zmienić kolor włosów tylko na 3 dni jeżeli chcesz białe, bo jest to jeden w trudniejszych kolorów do osiągnięcia i ja sama teraz idę do fryzjera za kilka dni by właśnie zejść do jasnego zimnego blondu i z rudo/blond włosów będę miała robioną dekoloryzację, a potem nakładaną farbę, także polecam wybrać inny kolor i machnąć szamponetką. :P 

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...