Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Link do pobrania + 3 pytania!

hajzynberg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałem pobrać na androidzie, ale jakoś mi nie wyszukuje tej gry, podeślijcie linka może

btw, płaci się za to? jak tak to ile?

dobra zabawa to jest?

można walczyć z innymi graczami swoimi pokemonami?

lGxCbNd.png

Opublikowano

1. Za grę nie płacisz lecz są mikropłatności.

2. Gra dostarcza mi na przykład: dużo frajdy z złapania pokemona :) . Jest to zabawne a przy okazji ruszysz się z domu :)

3.Tak, lecz tylko w Gymach które są w ważnych miejscach w mieście  

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Może bardziej Ja rozpiszę Ci tą grę.

1.Płacić za samą grę to nie płacisz, jedynie to mikropłatności(Shop) i można kupić sobie urządzenie zwane Pokemon Go Plus.

2.Zabawa, heh xD, nawet jeżeli sam grasz to zabawa jest świetna :D, ale jeszcze świetniej to jak masz jakiś znajomych który również grają bądź planują grać to wtedy może być wiele ciekawych sytuacji, np u mnie wczoraj w godzinach już nocnych zdarzyło się takie coś ze wybraliśmy się do lasu ze znajomymi i trafiliśmy na jakiś głębszy strumień wody a ze szedłem pierwszy to wpadłem tam prawie po pas.

3.Walki z Graczami jeszcze nie są możliwe, lecz byłby już pogłoski ze będzie taka możliwość, aktualnie tak jak to pisali wyżej można walczyć z Graczami podbijając ich Gym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...