Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z MH od Siela na Cortium

Darek1189

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zrobić żeby sielu mh działał na Cortium ?

Gdy wpisuje  w sielu mh : _Cortium.exe pisze kliknij dowolny klawisz i nic się nie odpala.

Opublikowano

Jak ktoś chce mh dmg wh czy cokolwiek na ten serwer to zapraszam do mnie na pw podam linki z racji iż jest to na innym forum a linków z innych forum nie wolno wklejać bo nie chce złapać pkt wiec tylko pw 

Opublikowano

Wez gosciu skoncz z tym pvp obejrzalem te filmiki wszystkie i nic nie dziala ani bot ani te twoje dmg, przy ladowaniu bota otwieraniu lokalizacji wyskakuje blad " failed open proces" takze nie dziala report

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Wez gosciu skoncz z tym pvp obejrzalem te filmiki wszystkie i nic nie dziala ani bot ani te twoje dmg, przy ladowaniu bota otwieraniu lokalizacji wyskakuje blad " failed open proces" takze nie dziala report

tak to jest jak się nie aktualizuje klienta gry a następnie nie zwraca uwagi jak typ dodaje updaty do czitów :) przy każdym update masz update czita a to ze ty masz jakieś problemy z uruchomieniem czegoś to już nie moja wina mi działą wszystko expie już   7 klasę postaci :)

Opublikowano

No mi również przed chwilą po uruchomieniu patchera przestał działać MH ale tylko mh wh i dmg nadal działa :) wiec uj z tym Multi to co najważniejsze to działa autopoty i kliker i dalej się expi :)

Problem by się rozwiązał z działaniem mh każdego jak by ktoś znalazł sposób na zablokowanie HacksHield  bo wh i dmg działa wiec musieli dzisiaj dodać to gówno i dlatego zablokowało działanie MH każdego rodzaju jakieś pomysły na zablokowanie tego ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...