Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7.10][SkyBlock] MCraft

klosowskipl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MCraft

Krótki Opis:

Tym razem spróbowaliśmy zrobić serwer SkyBlock na modach paczka modyfikacji jest większa niż poprzednie.

Serwer posiada autorski schemat na wyspę o wymiary 100x100

Na spawnie znajdują się również Sklepy i Questy

Szykujemy również event na start edycji i również jest promocja na EVIPa link do sklepy podam pod tym opisem

Start edycji przewidziany jest tak 14/15 Lipca w komentarzach napiszę dokładną datę i godzinę ponieważ jest jeszcze trochę pracy lecz myślimy że w tych dniach wszystko już skończymy :)

Serdecznie zapraszamy na start naszego nowego serwera SkyBlock :)

Link do ItemShopu serwera:

Kliknij tutaj

Link do reklamy na YouTube (Instalowanie paczki i pokazanie spawnu)

Kliknij tutaj

Link do strony serwera

Kliknij tutaj

Link do paczki serwera:

Kliknij tutaj

Skan:

Kliknij tutaj

IP serwera dla leniwych :P

mc-mcraft.msvr.pl

IP TS3 dla leniwych :P

178.217.191.224:6370

Jeśli masz jakieś problemy z paczką serwera pytania do administratorów lub chcesz pogadać zapraszamy :)

Kilka SS:

Spawn:

Wyspa:

banner-3.png

Opublikowano

@MagicznyKrzys

Chyba możesz poczekać jeszcze jeden dzień bo jutro już będzie start tylko nie wiemy dokładniej na którą godzinę napiszę w komentarzach :)

START 14 lipca o godzinie 16:00 zapraszamy

banner-3.png

Opublikowano

@topic

Skyblock na modach? Na 100% wbije. Dawno brakowalo mi serwera typu argarian skies lub sky factory :) Jest gdzies lista zablokowanych itemkow?

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Wygląda bardzo ciekawie - skyblock z technicznymi modami wygląda na wyzwanie! Screeny zachęcają, jednak treść prezentacji jest nieco uboga. Mimo tego polecam ;)

To wygląda jak sygnatura!

Opublikowano

Już pobieram paczkę i zajrzę, czekałem na taki serwer.

//EDIT

Serwer dobrze zrobiony, paczka dobrze dobrana i co najważniejsze gracze są porządni i tworzą zgraną rodzinkę ;)

Polecam i zapraszam.

//AmerykanCky.

Tak.

Opublikowano

Pograłem kilka dni, kilka dobrze spędzonych dni lecz brakuje mi ae 2 stuff jak i end jest zablokowany co skutkuje tym, że najlepsza część draconic crafta jest nie osiągalna :/

Opublikowano

@BigBad Wszystko z endu można kupić w SVIProom a jeśli chodzi o ae 2 stuff to chciałem wgrać ale serwer przez ten mod nie chciał się odpalić na następną edycję postaram się go wgrać :)

banner-3.png

Opublikowano

No ja nie mogę się połączyć z serwerem. Wyskakuje mi komunikat "java.net.ConnectException: Connection refused :no further information:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...