Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam hacków na Kaguye

tupac432

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam próbowałem na becie od siela multihack ale nie działa :(

Działa działa spokojnie. Coś musisz robić źle ;)

Wpisuj sobie: metin2client, a nie nazwę serwera. 

Pozdrawiam  :yay:

Opublikowano

Specjalnie wbiłem zobaczyć, normalnie wszystko działa.

to jak ci normalnie wszystko działa to ja poproszę o wh i dmg hacka :) 

Opublikowano

Lub wejść na Kanał YouTube ChungoInternet linków nie można podawać niestety i tam jest mh na ten serwer bez jakiś wpisywań nazw serwera itd a zwykły injector 

Opublikowano

Lub wejść na Kanał YouTube ChungoInternet linków nie można podawać niestety i tam jest mh na ten serwer bez jakiś wpisywań nazw serwera itd a zwykły injector 

Odpalić siela i wpisać #K to średnio rozgarnięty orangutan by umiał po krótkim szkoleniu, dlatego uważam że ten injector jest niezbyt przydatny.

Bardziej przydałoby się aby przygotował jakieś wh i dmg, ale tego raczej nie potrafi zrobić. Szkoda...

Opublikowano

Odpalić siela i wpisać #K to średnio rozgarnięty orangutan by umiał po krótkim szkoleniu, dlatego uważam że ten injector jest niezbyt przydatny.

Bardziej przydałoby się aby przygotował jakieś wh i dmg, ale tego raczej nie potrafi zrobić. Szkoda...

Ale co mi po siela mh wytłumacz mi działa tam zaledwie parę opcji  przy reszcie wyskakuje kominikat ta funkcja nie działa czy tam nie jest dostępna coś w tym stylu  z pełną odpowiedzialnością śmiało mogę napisać ze Kag321 zrobił dużo lepszy mh niż Sielu sielu swojego z tego co jest mi wiadome rozwijać nie będzie a u Kog321 jeśli masz wiedzę możesz zrobić wszystko. I teraz nawiązując  do tego co napisałeś ty w taki sam sposób mogę odpisać ci odpalić wh czy dmg hacka  może nawet średnio rozgarnięty orangutan po krótkim szkoleniu Pozdrawiam :)

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/1505975-multihack-na-serwery-prywatne/

1. Uruchomiłam patcher jako administrator, sielu_mh również jako Administrator.

Menadżer zadań -> Aplikacje -> #Kanguya -> PPM "przejdź do procesu -> procesy.

Nazwa aplikacji: #Kanguya.pl.exe

Wpisujemy w konsolkę sielu_mh tę nazwę, enter.

FVJWRfp.jpg

2.

BEueLVL.jpg

Klikamy "OK".

3.

aOGdUEZ.jpg

W okienkach czitka nie widać ikon, ale one działają.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...