Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patologia na MPC xD

PralkaTeamXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro jest to dział pogaduszkow chciałbym nawiązać dyskusję co do ostatnich wydarzeń na tym forum. Jakie jest Wasze zdanie o ostatnich degradach i dziwnych zachowaniach administracji tego forum :)?

Nawiązujmy również do tego co pisali ludzie w tym temacie: http://www.mpcforum.pl/topic/1559918-70-tygodnik-mpcforum-porz%C4%85dk%C3%B3w-ci%C4%85g-dalszy/page-4#entry13174470

Dla mnie to jedna wielka patola jak już dałem w nazwie xD. Forum robi się co raz to gorsze, a zasady tu panujące są ustawione "bo mogę" przez zielonego ;d. 

Opublikowano

I tak ten temat wyjebią do kosza,po co to wgl zakładales? xD Odjebało im jak wystartowal zjebaris i teraz jest.

Makin,nie sądziłem że mogliscie upasc aż tak nisko.

ODRADZAM GRE NA AntarisIE !!!

NAJGORSZA ADMINISTRACJA  I MILION BUGÓW

TYLKO TUTAJ <3

Opublikowano

I tak ten temat wyjebią do kosza,po co to wgl zakładales? xD Odjebało im jak wystartowal zjebaris i teraz jest.

Wali mnie to założę następny. Wyłączyli aktywację emaili więc będę zakładał ile kont chcę  ;d. Szkoda, że to nie to stare mpc gdzie był głównie Seldek i Kokosz ;). Wtedy to z osób, które były w team można było brać przykład, bo pokazywali jaki powinien być moderator wobec użytkowników i to mi się podobało ; p, a teraz chore zakazy wprowadzają ja nawet na legalu konta nie mogę mieć bo bana z automatu mam jak swój nick prawdziwy dam ;d

Każdy każdego sprzedaje, np. pozdro @Shahi xD

Opublikowano

Tak naprawdę to nie Twoja sprawa za co zostali zdegradowani moderatorzy. ;) Interesuj się własnym paskiem ostrzeżeń lepiej.

Typowa odpowiedź od kogos z rangą :D

Warnuj. Sram na te twoje punkty,wlep nawet perma jak masz zły humor,zrobie nowe konto i no problem :v

ODRADZAM GRE NA AntarisIE !!!

NAJGORSZA ADMINISTRACJA  I MILION BUGÓW

TYLKO TUTAJ <3

Opublikowano

Tak naprawdę to nie Twoja sprawa za co zostali zdegradowani moderatorzy. ;) Interesuj się własnym paskiem ostrzeżeń lepiej.

Co mi z paska ostrzeżeń xD?

Warnuj.
Zaraz znajdą Ci multikonto jak zaraxowi xD
Opublikowano

Warnuj. Sram na te twoje punkty,wlep nawet perma jak masz zły humor,zrobie nowe konto i no problem :v

Ja nie jestem z tych, którzy warnują / banują, bo mają zły humor, ale takie tematy to typowy spam, bo jak już wyżej wspomniałam - nic Wam do powodów degradacji moderacji. 

Opublikowano

Ja nie jestem z tych, którzy warnują / banują, bo mają zły humor, ale takie tematy to typowy spam, bo jak już wyżej wspomniałam - nic Wam do powodów degradacji moderacji. 

To po cholerę się udzielasz xD. To temat dla osób, które chcą podyskutować a nie gasić temat :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...