Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość AvandiaMetin2

TYLKO METIN  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      5
    • Tak
      1
    • Nie, bo zbieram pokemony, tak jak harnaś!
      22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
xD Tylko mam nadzieję że nie będzie faworyzacji i dawania smów dla Ytberów co? A i piprunochron załóżcie coby wam piorun w serwerownie nie walnął bo to Nigdy nic nie wiadomo. Zagram z full isem. Pozdro.
Opublikowano

xD Tylko mam nadzieję że nie będzie faworyzacji i dawania smów dla Ytberów co? A i piprunochron załóżcie coby wam piorun w serwerownie nie walnął bo to Nigdy nic nie wiadomo. Zagram z full isem. Pozdro.

no nie bedzie, nawet podobno wszystko co w IS'ie będzie do zdobycia w grze

Opublikowano

no nie bedzie, nawet podobno wszystko co w IS'ie będzie do zdobycia w grze

Nie do końca, jest wiele rzeczy z IS w grze do zdobycia, ale nie wszystkie. W zamian za to można z łowienia, kopania a także robienia dungeonów zdobyć smocze monety, które można wymienić za przedmioty. Rozważam też opcje wymiany Punktów Osiągnięć na smocze monety :P 

Opublikowano

Widzę ktoś się uczy robić prezentacje na podstawie najlepszego serwera metin2 wszechczasów! :makka:

Sety wyglądają całkiem spoko, ale na dużo graczy nie liczę, bo wszyscy rozwalili już cały swój hajs na innym "projekcie" xD

436951440626370320491.png

Opublikowano

A i jeszcze jedno pytanie, czy to będzie "Nowa Jakość Mitin2" ? Jeżeli tak to zasponsoruję wam dodatkowy pakiet zabezpieczeń do mitin2 podobno działa.

Opublikowano

A i jeszcze jedno pytanie, czy to będzie "Nowa Jakość Mitin2" ? Jeżeli tak to zasponsoruję wam dodatkowy pakiet zabezpieczeń do mitin2 podobno działa.

podobno to nie będzie zwykły metin, wiele nowości i w ogóle prawie zupełnie inna gra

Opublikowano

Widzę ktoś się uczy robić prezentacje na podstawie najlepszego serwera metin2 wszechczasów! :makka:

Sety wyglądają całkiem spoko, ale na dużo graczy nie liczę, bo wszyscy rozwalili już cały swój hajs na innym "projekcie" xD

Start pod koniec wakacji pewnie wiec o tamtym projekcie juz wiekszosc zapomni, to jest metin, norma. Poza tym, kasy jak wspomniałem nie trzeba u nas wydawać bo wszystkiego idzie się dorobić w grze, i to nie chwyt marketingowy czy zwykły fejk, taka prawda ;D 

Opublikowano

To byle do bety, wystartujecie przed maturami?

harnaś mówił że do końca 2k16 wystartuje XDD pierw miało być w 2k15 na święta, potem ferie, potem na początek wakacji a teraz do końca, no ale warto czekać bo serio mordo dużo nowości i zupełnie inna gra, sam się niecierpliwie i czekam

Opublikowano

Start pod koniec wakacji pewnie wiec o tamtym projekcie juz wiekszosc zapomni, to jest metin, norma. Poza tym, kasy jak wspomniałem nie trzeba u nas wydawać bo wszystkiego idzie się dorobić w grze, i to nie chwyt marketingowy czy zwykły fejk, taka prawda ;D 

Jak to prawda harnaś, to i sam coś w isa zainwestuję xD

Co ile będą nowe informacje?

436951440626370320491.png

Opublikowano

Fajne sety nawet, a co z tańcami? na każdym serwie są takie same, a to już nudnawe jest, gitara siema

Opublikowano

Mam nadzieje, że to nie kolejny serwer typu zapowiadamy rok pracujemy ostanie dwa tygodnie :D (at*eya i wiadomo jaki jeszcze) No powodzenia zobaczymy co z tego będzie.

imetin_logo.png

Opublikowano

Słaby serwer, słaba administracja, sety mam :/

Dziwne typki to robią :/

Wolę zbierać pokemony :v

Opublikowano

Cześć @Algade :v

Myślałem że coś lepszego będzie.. ale jak wszedłem na mpc i zobaczyłem System osiągnieć z epvp to się załamałem, zapłakałem i się pociąłem :/

Opublikowano

Cześć @Algade :v

Myślałem że coś lepszego będzie.. ale jak wszedłem na mpc i zobaczyłem System osiągnieć z epvp to się załamałem, zapłakałem i się pociąłem :/

Nie będzie tego systemu i nie, nie mam go z epvp

C*****e.

Zamknij morde pavcio xD 

Opublikowano

Nic mnie nie zaskoczyło w tym tekście. Niczego się nie dowiedziałem oprócz tego, że jest to kolejny serwer moich marzeń  <3 keppo.

Opublikowano

Nic mnie nie zaskoczyło w tym tekście. Niczego się nie dowiedziałem oprócz tego, że jest to kolejny serwer moich marzeń  <3 keppo.

No dziwne, żeby cie coś zaskoczyło w obrobionych modelach broni. Więcej informacji niedługo pewnie, warto fanpejdz obserwować, czy nawet dział Media bo niedlugo wiecej tego bedzie ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...