Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fullcap czy normalna czapka z daszkiem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zamierzam zakupić czapkę, tylko zastanawiam się nad fullcapem czy zwykła czapka z daszkiem? Chyba teraz modna jest czapka z daszkiem, więc zastanawiam się nad nią, a fullcapa nigdy nie miałem

post-1329658-1468275155,2183_thumb.jpg

Pomogłem, strzel duży przycisk Lubię To!­

Opublikowano

Nie zastanawiaj sie co jest modne tylko co Ci sie bardziej podoba czy jest wygodniejsze. Dla mnie fullcap może i wygląda jak garnek, ale od zwykłej czapki jednak lepiej.

Opublikowano

Zależy do czego potrzebujesz, mi snapback'i kojarzą się z gimnazjalnym swaggerem, tym bardziej, że załączyłeś fullcap firmy Nike SB xD

Czapki z daszkiem są spoko, teraz warto je brać, bo pogoda jest jaka jest - bardzo słonecznie.

Opublikowano

jeśli bierzesz tylko dla fitu to najpierw ogarnij jak czapka na tobie fituje, bo jak masz wyglądać jak kartofel to nie zakładaj

Opublikowano

Dla mnie fullcapy sa pedalskie i juz dawno wyszly z mody(?) tak mi sie wydaje bo kilka lat temu w gimbazie kazdy w tym popierdalal

A wpierdolki byly i zawsze beda spoko tylko teraz przez te jebane tumblr girls czapeczki sa przeforsowane..

DhyEdvI.gif

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...